Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Norjalainen näyttelijätär Renate Reinsve säteili Amanda-palkintojen jakotilaisuudessa Haugesundissa jälleen Louis Vuittonissa

Norjalainen näyttelijätär Renate Reinsve säteili Amanda-palkintojen jakotilaisuudessa Haugesundissa jälleen Louis Vuittonissa

OHMYGOSSIP – Elokuvan The Worst Person in the World menestyksen jälkeen on näyttelijätär Renate Reinsve (34) käynyt monessa glamourisessa punaisen maton tapahtumassa, hienostuneissa muotinäytöksissä ja vienyt kotiin palkintoja erilaisilta palkintogaaloilta.

Amanda-palkintojen aikaan Haugesundissa hän voitti parhaan naisnäyttelijän palkinnon. Lavalla hän sanoi, että elokuva on muuttanut koko hänen elämänsä.

Elokuvan menestys on vaikuttanut myös hänen vaatekaappiinsa. Hän saapui palkintoseremoniaan (luonnollisesti) Louis Vuittonin vaatteissa.

Äskettäin tuli tietoon, että Reinsve on brändin uusi kampanjamalli. Hänellä oli yllään LV kukkatoppi, siniset puvun housut ja sandaalit. Kädessään hän kantoi valkoista kasettilaukkua nimeltään Petite Mallie. Sama eri värinen laukkumalli maksaa muotitalossa noin 60.000 Norjan kruunua.

Louis Vuittonin suunnittelija Nicolas Ghesquière suosii selvästi norjalaista näyttelijätärtä.

Siitä ajasta lähtien, jolloin Reinsve voitti Cannesin elokuvafestivaaleilla parhaan naisnäyttelijän palkinnon, hänet on usein nähty Louis Vuittonin vaatteissa ja ranskalaisen muotitalon suunnittelijan kanssa hänellä on ollut läheinen suhde ja yhteistyö.

Brändi on pukenut Reinsven muun muassa Oscar- ja BAFTA-tilaisuuksiin.

Valokuvia Renate Reinsvesta palkintogaalalla näette MinMoten sivulta TÄSTÄ


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory