Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

KOLME asiaa, jotka voivat tapahtua, kun huomaat riimumerkin

KOLME asiaa, jotka voivat tapahtua, kun huomaat riimumerkin

OHMYGOSSIP – Skandinaavinen mystiikka ja viikinki-uskomukset ovat kiehtoneet ihmisiä kaikkialla maailmassa vuosisatojen ajan. Erilaiset riimumerkit, joita käytettiin laajasti muinaisissa Pohjoismaissa, sisältävät suurta voimaa ja elinvoimaa. Nämä merkit eivät olleet pelkkiä symboleja, vaan ne kantoivat yleismaailmallista viisautta ja voimaa.

Useat noidat ovat sanoneet, että jos huomaat riimumerkin elämässäsi, se on merkki siitä, että jotain erityistä on meneillään. Merkki paljastaa itsensä sinulle aina syystä.

Tässä on kolme erittäin myönteistä asiaa, jotka voivat tapahtua sinulle, kun riimumerkki on paljastanut itsensä:

Sisäisen voiman herääminen
Riimumerkin näkeminen voi olla merkki sisäisen voiman heräämisestä. Viikingit uskoivat, että riimut auttavat avaamaan ihmisen sisäisen potentiaalin, tuoden mukanaan itseluottamusta ja selkeyttä.

Tietoisuuden kasvu
Riimumerkit liittyvät henkiseen ohjaukseen ja tietoisuuden kasvuun. Ne voivat olla kutsu syventyä omaan henkiseen polkuun ja löytää syvempiä totuuksia elämästä.

Elinvoiman ja terveyden palautuminen
Viikingit uskoivat, että riimumerkit voivat palauttaa elinvoiman ja terveyden. Riimumerkin näkeminen voi tuoda lisää energiaa ja hyvinvointia, symboloiden fyysisen ja henkisen terveyden paranemista.

Koska riimumerkin näkemisen uskotaan tuovan lisää energiaa ja hyvän olon tunnetta, monet skandinaaviset piirsivät riimumerkkejä kotiinsa ja sen ympärille.

Pohjoismaiset tarinat ja mystiikka ovat täynnä salaisuuksia ja syvää viisautta. Riimumerkit ovat osa tätä muinaisten uskomusten perintöä, joka voi edelleen inspiroida ja opastaa meitä tänään. Jos huomaat riimumerkin ympärilläsi, yritä miettiä, mitä se haluaa sanoa sinulle tässä hetkessä ja kontekstissa. Se voi olla merkki suuresta sisäisestä muutoksesta, henkisestä kasvusta tai paranemisen alkamisesta.

Oppimalla huomaamaan ympärilläsi olevat merkit nostat itsesi tasolle, jossa et vain kävele, vaan näet ja elät!

Kuva: Skandinaavinen mystiikka ja riimumerkit voivat inspiroida ja ohjata meitä vielä tänäkin päivänä. Viikinki pohjoismaisessa metsässä näkemässä riimumerkkejä. (NordenBladet)

Lähde: Ohmygossip.ee

 


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory