Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Kristina Pärtelpoeg löi kauneuden vuoksi 7.000 euroa tiskiin

Kristina Pärtelpoeg löi kauneuden vuoksi 7.000 euroa tiskiin

OHMYGOSSIP – Kohuttu sosiaalisen median tähti Kristina Pärtelpoeg (29) on keväästä asti treenannut hurjasti ja syyskuussa hän kävi samalla kertaa jopa kolmessa kauneusleikkauksessa – kaikki tietysti sen nimissä, että näyttäisi säteilevältä ja kauniilta.

Äskettäin Viron TV3:ssa henkilökohtaisessa reality-ohjelmassa ”Viikko Kristinan kanssa” (Üks nädal Kristinaga) esiintynyt Pärtelpoeg korosti, että vatsaleikkaus, leukaheltan ja ”jenkkakahvojen” rasvaimu eivät ole laihdutukseen tarkoitettuja operaatioita, vaan lähinnä kehon muokkaamista. ”Minä laihdutin ennen leikkausta suunnilleen 15-16 kiloa ja leikkauksella minulta otettiin pois vielä noin kaksi kiloa ihoa ja rasvaa. Yhteensä on siis 18 kiloa vähemmän kuin mitä oli helmikuussa”, Pärtelpoeg kertoi viikkolehdelle Kroonika. Leikkauksista piti kauneusklinikan tiskille latoa 7.000 euroa.

Katso myös tähän mennessä esitettyjä osia sarjasta ”Viikko Kristinan kanssa” (PS! Videot ovat vironkielisiä.):

Lähde: Ohmygossip.ee


Tags assigned to this article:
Kristina Pärtelpoeg

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory