Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Kyösti Kakkosen ylellinen elämä: Suomalainen miljonääri kuluttaa yli 80 000 euroa viikossa

Kyösti Kakkosen ylellinen elämä: Suomalainen miljonääri kuluttaa yli 80 000 euroa viikossa

OHMYGOSSIP – Kyösti Kakkonen (66) on suomalainen liikemies, taiteenkeräilijä ja miljonääri, joka tunnetaan “halpakaupan keisarina” toimikaudestaan Tokmannin vähittäiskauppayhtiön toimitusjohtajana. Hän toimii tällä hetkellä Kakkonen-konsernin toimitusjohtajana ja hallituksen puheenjohtajana ja tunnetaan laajasta muotoilutaidekokoelmastaan, johon kuuluu Suomen ja maailman merkittävimpiä lasi- ja keramiikkakokoelmia.

“Suhteeni rahaan on pragmaattinen, raha on väline ja summat numeroita. Omistamani tuotteet eivät liity statussymboleihin tai teeskentelyyn, ja ostan myös autoja aina käytettynä” – Kyösti Kakkonen

Kyösti Kakkonen kertoi hiljattain Me Naiset -lehden haastattelussa viikoittaisista kuluistaan, jotka ovat yli 80 000 euroa. Hän selittää, että suuri osa rahoista menee taidehankintoihin, jotka hänen mielestään ovat sekä kulttuuriperinnön säilyttäminen että investointi tulevaisuuteen. Kakkonen mainitsi myös kaksi kotiaan, joista toinen sijaitsee Joensuussa ja toinen Helsingissä, sekä vuonna 2019 ostamansa huvilan kunnostukseen liittyvät kulut.

Kakkonen mainitsee haastattelussa yksittäisiä taidehankintoja, jotka hän teki tiistaina ja käytti yhteensä 62 500 euroa kahteen erilliseen teokseen. Hän mainitsee myös hänen ja hänen vaimonsa Julianna Borsoksen (52) kulutuksen muihin tavaroisiin, kuten ruokaan ja välttämättömyystarvikkeisiin.

Kuva: Kyösti Kakkonen (NordenBladet)
Källa: Ohmygossip.com


Tags assigned to this article:
Julianna BorsosKyösti KakkonenSuomi

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory