Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

KRISTALLIEN KÄYTTÄMINEN tervehdyttämiseen, meditointiin ja henkiseen kasvuun

KRISTALLIEN KÄYTTÄMINEN tervehdyttämiseen, meditointiin ja henkiseen kasvuun

OHMYGOSSIP – Maailmassa, jossa stressi, levottomuus ja pyrkimys kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin suuntaan ovat muuttamassa yhä tärkeämmiksi, ihmiset turvautuvat tasapainon ja rauhan löytämiseksi muinaisiin tapoihin ja vaihtoehtoisiin hoitomenetelmiin. Yksi tällainen käytäntö on kristalleilla tervehdyttäminen, mystinen taito, joka on kiehtonut ihmisiä jo vuosisatojen ajan. Kristallien käyttö tervehdyttämiseen, meditointiin ja henkiseen kasvuun on menestyksellinen suuntaus henkisyyden, esoterian, noituuden ja magian alalla.

Kristallit jumalallisina lahjoina
Kristalleja on kauan pidetty Maan pyhinä lahjoina. Uskotaan, että ne käyttävät Maan energioita ja niillä on ainutlaatuisia värinätaajuuksia, jotka voivat vaikuttaa ihmiskehoon, mieleen ja sieluun. Kristallientusiastit kutsuvat tätä ilmiötä usein ”kristallienergiaksi”.

Matka historian läpi
Kristallien käytössä metafyysisiin tarkoituksiin on laaja historia, ja sitä on ollut eri kulttuureissa ja sivilisaatioissa. Esimerkiksi muinaiset egyptiläiset koristelivat itseään jumalallisen yhteyden luomiseksi kristalleilla, kuten lapislatsulilla ja turkoosilla. Samalla tavoin alkuperäiskansojen kulttuurit ovat käyttäneet kristalleja henkisiin rituaaleihin ja tervehdyttämiseen läpi sukupolvien.

Kristalleilla tervehdyttämisen taito
Kristalleilla tervehdyttäminen käsittää erilaisten kristallien asettamista kehon sellaisiin energiakeskuksiin tai niiden ympärille, jotka tunnetaan nimellä chakra. Oletetaan, että jokaisella kristallilla on erilaiset ominaisuutensa, jotka voivat vaikuttaa tiettyyn fyysiseen, tunteisiin liittyvään tai henkiseen tilanteeseen. Esimerkiksi ametistia käytetään usein stressin lievittämiseen ja intuition vahvistamiseen, kun taas vaaleanpunainen kvartsi yhdistetään sydämen asioihin ja itserakkauteen.

Energioiden tasapainottaminen
Kristalleilla tervehdyttämisen ytimessä on energian tasapainon konseptio. Kristallien käyttäjät uskovat, että tietyt kivet voivat absorboida negatiivista energiaa ja edistää kehossa harmoniaa. Kristallien kanssa meditoitaessa, niitä koruina käytettäessä tai yksinkertaisesti omassa ympäristössä säilyttäen ihmiset yrittävät suunnata energiaansa uudelleen ja löytää sisäisen rauhansa.

Tiede magian taustalla
Vaikka kristalleilla tervehdyttäminen on syvälle juurtunut henkisyyteen ja mystiikkaan, se vetää myös tiedemiesten ja tutkijoiden huomiota. Jotkut tutkimukset osoittavat, että kristalleilla voi olla pietsosähköisiä ominaisuuksia, mikä tarkoittaa, että ne voivat paineen alaisina aiheuttaa sähkölatauksen. Tämä ilmiö voi mahdollisesti selittää sen rauhoittavan ja tasoittavan vaikutuksen, jota monet ihmiset kristalleja käyttäessään kokevat.

Oikeiden kristallien valitseminen
Omiin tarpeisiin sopivien kristallien valinta on henkilökohtainen ja intuitiivinen prosessi. Monet entusiastit suosittelevat käymään kristallikaupoissa tai -markkinoilla, joilla voi kokeilla erilaisia kiviä ja valita itselleen sopivia. Toiset turvautuvat kirjoihin ja internetin lähteisiin saadakseen lisää tietoa erilaisten kristallien ominaisuuksista. Oma kivi tai omat kivet pitää itse tunnistaa ja ne voi löytää vaikkapa kadulta, rannasta tai puutarhatöissä.

Matka jatkuu
Kristallit tarjoavat kiinnostavan vaihtoehtoisen tien itsenä löytämiseen ja hyvinvointiin. Riippumatta siitä, oletko kokenut alan harrastaja vai utelias aloittelija, kristallien maailma tarjoaa tutkimis- ja muuttumisvaellusta, jossa mystinen tapaa käytännöllisen ja muinainen nivoutuu nykyaikaiseen. Kristallien voima ei ole vain uskoa, vaan kokemus, joka odottaa löytämistään.

Kuva: Unsplash


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory