Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

”Taskuystävättäret” Kaisa Einasto & Kaisa Roon tekivät jo 25. lähetyksen

”Taskuystävättäret” Kaisa Einasto & Kaisa Roon tekivät jo 25. lähetyksen

OHMYGOSSIP – YouTuberit tarjoavat yhä kiinnostavampaa ja laadukkaampaa sisältöä ja monet ovat sanoneet, että kohta tavalliset vloggaajat ohittavat televisio-ohjelmien tason… Onko asia niin, sen jätämme sinun päätettäväksesi, mutta tänään puhumme Taskuystävättäristä (Taskusõbrannad).

Maanantaina ilmestyi Kaisa Einaston ja Kaisa Roonin luoman podcastin ”Taskuystävättäret” 25. lähetys, jolla on tähän mennessä jo 1.63K tilaajaa. WOW!

Taskuystävättäret on podcast, jossa ystävättäret eli Kaisat pohtivat YouTube-podcastin välityksellä suorapuheisesti henkistä terveyttä, suhteita, kauneutta ja elämän iloja ja murheita.

”Haluamme olla isosiskon tai hyvän ystävättären roolissa antaaksemme sinulle neuvoja, ehkä motivaatiotakin, tai että sinulla olisi kumppani tai joku, joka ns. rupattelisi sinun kanssasi”, Kaisa Einasto sanoo. Podcastin ensimmäinen lähetys esitteli heitä itseään ja ensimmäisenä aiheena oli ”Epävarmuus”. Jokaisessa lähetyksessä naiset esittävät myös oman kuluneen viikkonsa huippuhetken ja ”pohjahetken”.

Kaisojen suositukset: Mitä tehdä, jos tunnet itsesi epävarmaksi:
1. Sano itsellesi jotain kaunista, mitä tahansa
2. Ajattele sitä, että jollekin toiselle sinun epävarmuutesi voi olla juuri se, mitä hän todella haluaisi
3. Jos tunnet ulkoisesti, että näytät niin kauhealta, niin muista, että kaikkea voi muuttaa (esimerkiksi vaatteilla ja kuntoilulla)
4. Tulee tiedostaa sekin, että välillä on yksinkertaisesti huonojakin päiviä
5. Meidän täytyy hyväksyä sekin, että aina emme voi olla 100 % tyytyväisiä kaikkeen
6. Muista, että niin paljon hyvää on aina enemmän kuin se yksi huono asia

26-vuotias Kaisa Einasto työskentelee markkinointialalla, on Macta Beauty marketingin avustaja ja jo jonkin aikaa menestyvä sisällöntuottaja. Virossa monet tuntevat hänet reality-ohjelmasta ”Villa”.

Kaisa Roon on LinkedIn-tietojen mukaan ollut yli kaksi vuotta myyntiasiantuntija lahjakkuus- ja malliagenttitoimistossa Icon sekä Bachata-valmentaja.

Tähän mennessä ystävättäriltä on ilmestynyt jo 25 lähetystä. PS! Videot ovat vironkielisiä.

Lähde: Ohmygossip.eeMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory