Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Tiedemiehet: Seksin harjoittaminen neljä kertaa viikossa voi pelastaa miesten hengen

Tiedemiehet: Seksin harjoittaminen neljä kertaa viikossa voi pelastaa miesten hengen

OHMYGOSSIP – Tuore tutkimus vahvistaa, että seksin harjoittaminen neljästi viikossa voi pelastaa miesten hengen. Ja neljä kertaa viikossa parittelu auttaa pariskuntia näyttämään seitsemän vuotta nuoremmilta.

Säännöllinen seksi voi vähentää miehen riskiä sairastua hengenvaarallisiin sairauksiin, esimerkiksi sydän- ja verisuonisairauksiin, infarktiin ja eturauhassyöpään. The Sun lainaa Bristolin yliopistossa suoritettua tutkimusta, joka vahvistaa, että niitä miehiä, jotka kokevat kaksi tai useampia orgasmeja viikossa, uhkaa ennenaikainen kuolema puolta vähemmän kuin niitä miehiä, jotka harrastavat seksiä vähemmän. Ja tämä tulos pätee miehen iästä ja muista riskitekijöistä riippumatta.

Australiassa suoritettu tutkimus osoittaa, että miehillä, joilla on kaksikymppisinä ainakin seitsemän siemensyöksyä viikossa, on kolmanneksen veran pienempi aggressiivisen eturauhassyövän riski.

Ja lisäksi havaittiin, että seksi voi olla todellinen nuoruuden eliksiiri. Edinburghin sairaalassa suoritetussa tutkimuksessa nimittäin todettiin, että pariskunnat, jotka harrastavat seksiä vähintään neljä kertaa viikossa, näyttävät ikätovereitaan merkittävästi nuoremmilta, jopa seitsemän vuotta nuoremmilta. Tätä perustellaan sillä seikalla, että seksi päästää ihmisessä valloilleen kasvuhormoneja, joka auttaa kamppailemaan vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita vastaan ja lievittää myös vahingollisten ympäristötekijöiden vaikutusta.

Kuva: PantherMedia/Fabrice Michaudeau/Scanpix
Lähde: Ohmygossip.ee


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory