Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

YKSINKERTAISIA vinkkejä sinulle, joka haluat, että poikaystäväsi tuntee itsensä erityiseksi!

YKSINKERTAISIA vinkkejä sinulle, joka haluat, että poikaystäväsi tuntee itsensä erityiseksi!

OHMYGOSSIP – Tytöt, ettekö halua tuntea itseänne hemmotelluiksi? Hyvä, sitä haluavat myös pojat. Tarve saada hänet tuntemaan itsensä tärkeäksi auttaa säilyttämään kipinän suhteessanne. Paras asia, jonka voit tehdä tyttöystävänä, on saada poikaystäväsi tuntemaan itsensä rakastetuksi ja halutuksi. Tässä on viisi tapaa saada poikaystäväsi tuntemaan itsensä tärkeäksi!

1. Seiso hänen rinnallaan
Miehen täytyy saada tietää, että uskot häneen ja hänen mahdollisuuksiinsa. Etsi keinot auttaaksesi häntä saavuttamaan päämääränsä. Rohkaisusi, kannustus ja positiivinen läsnäolo auttavat häntä olemaan parhaimmillaan. Mikään muu ei saa miestä tuntemaan itseään erikoiseksi kuin se, että näytät rakkautesi, ihalusi ja kannustuksesi häntä kohtaan. Älä välttele tai laiminlyö häntä silloin, kun hän käy läpi vaikeita aikoja. Sen sijaan ole hänen voimapilarinsa ja jos teet niin, hän saattaa haluta viettää loppuelämänsä kanssasi.

2. Arvosta häntä
Huomioi kaikki ne asiat, jotka hän tekee saadakseen tuntemaan sinut erityiseksi ja onnelliseksi. Anna hänen tietää, että sinä aidosti arvostat kaikkea sitä, mitä hän panostaa suhteeseenne. Sano “kiitos” usein ja tarkoita sitä. Tämä varmasti saa hänet tuntemaan olonsa hyväksi ja innoittaa häntä tekemään enemmän suhteen eteen.

3. Kehu häntä
Säännöllinen kehuminen auttaa särkemään jään miehesi kovan itsetunnon ympäriltä. Kehu hänen vahvuuksiaan ja anna hänen tietää miten ihana persoona hän on. Miehelle merkitsee paljon kuulla tyttöystävältään, miten fiksu, komea ja lahjakas hän on. Mitä enemmän hän tätä kuulee, sitä enemmän se ajaa häntä yrittämään elämässä. Miehen onni riippuu paljon rakkaudesta ja naisen arvostuksesta hänen elämässään. Tämä ei tarkoita, että sinun pitää kehua ja taputtaa hänelle kaikesta mitä hän tekee. Jos tunnet, että hän ei ole oikeilla raiteilla, ole avoin asiassa mutta rakastavalla tavalla.

4. Näytä hyvältä häntä varten
Pukeudu upeasti ja näytä kuumalta miehellesi; hän tulee rakastamaan sitä. Näytä hänelle, että hän on tehnyt oikean valinnan ottaessaan sinut. Sinun ei tarvitse tuhlata miljoonia siihen.  Pääasia, että olet onnellinen siitä miltä näytät ja pyrit olemaan terve ja pitämään huolta itsestäsi. Pidä ylläsi toisinaan hänen lempivärisiä ja valitsemiaan mekkoja tai kun hän vaatii sitä. Tämä tulee miellyttämään häntä  hyvin paljon.

5. Vietä intiimejä hetkiä hänen kanssaan
Miehet kaipaavat henkistä tukea yhtä paljon kuin naiset. Halaa häntä usein ja mene suihkuun hänen kanssaan rakkaudella ja tunteella. Miehet nauttivat läheisyydestä vielä enemmän kuin tietävät, että olet onnellinen heidän kanssaan. Miehet näkevät seksin yhtenä tapana olla sitoutunut liittoon. Nyt sinä tiedät mitä tehdä!

Saada mies tuntemaan itsensä erityiseksi ei ole tämän vaikeampaa.Nämä yksinkertaiset vinkit voivat auttaa rikastuttamaan suhdetta ja tuntemaan hänen olonsa erinomaiseksi!

Kuva: OHMYGOSSIP/Helena-Reet Ennet
Lähde: Ohmygossip.comMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory