Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Ryan Reynolds sai tähden Walk of Famelle – joku muu varastikin show’n + KUVAT!

Ryan Reynolds sai tähden Walk of Famelle – joku muu varastikin show’n + KUVAT!

OHMYGOSSIP – 40-vuotias näyttelijä Ryan Reynolds on yksi maailman tunnetuimmista Hollywood-tähdistä. Hän sai oikeutetusti oman tähtensä tunnetulle Walk of Fame -kadulle, ja oli tilaisuudessa ottamassa kunniaa vastaan koko perheensä voimin.

Ryan Reynolds saapui tilaisuuteen vaimonsa Blake Livelyn ja kahden tyttärensä kanssa. Reynold oli päivän juhlakalu, mutta kaksivuotias tytär James piti kyllä huolen siitä, että hän ei jäänyt keneltäkään huomaamatta. James päätti varastaa mikrofonin ja tehdä tilaisuudesta oman esityksensä. Koko perhe oli todella ihastuttava näky kun Reynoldsin vaimo ja lapset olivat paikalla tukemassa miestä. James saattoi yrittää varastaa huomion itselleen, mutta monien katseet kiinnittyivät myös kaksikuukautista pikkuvauvaansa suloisesti pitelevään perheenisään, kun Reynolds piti pientä nyyttiä käsissään poseeratessaan oman tähtensä kanssa.

Ryan Reynolds Credit: F. Sadou/AdMedia Scanpix
Ryan Reynolds ja James Reynolds ( F. Sadou/AdMedia/SIPA/Scanpix)

Ryan Reynolds, James Reynolds, Blake Lively. Photo Credit: F. Sadou/AdMedia/SIPA/ Scanpix
Ryan Reynolds, James Reynolds, Blake Lively. (F. Sadou/AdMedia/SIPA/ Scanpix)

Ryan Reynolds, Blake Lively. (F. Sadou/AdMedia/SIPA/ Scanpix)
Ryan Reynolds, Blake Lively. (F. Sadou/AdMedia/SIPA/ Scanpix)

Ryan Rodney Reynolds (s. 23. lokakuuta 1976 Vancouver) on kanadalainen näyttelijä. Ryan Reynoldsin ura alkoi jo 14-vuotiaana, kun hän esiintyi kanadalaisessa nuorten saippuasarjassa Hillside (Yhdysvalloissa nimellä Fifteen). Reynolds esiintyi sarjassa vuosina 1990–1991. 1990-luvulla hän näytteli myös televisiosarjassa Äärirajoilla sekä vuosina 1998–2001 sarjassa Kaksi kaveria, tyttö ja pizzapaikka. Reynoldsin ensimmäinen elokuva oli Ganesh – poika Intiasta (1993). Aikuisena hän on saavuttanut suurta mainetta läpimurtoelokuvallaan Blade: Trinity (2004), sekä useilla myöhäisemmän kauden menestyselokuvilla, joiden joukossa ovat The Amityville Horror (2005), Vain ystäviä (2005), Smokin’ Aces (2007), Ehdottomasti ehkä (2008), Odottamaton ehdotus (2009) ja Green Lantern (2011). People-lehti valitsi Reynoldsin maailman seksikkäimmäksi mieheksi vuonna 2010. Vuonna 2016 Reynolds näytteli toimintaelokuvassa Deadpool (2016), joka oli sekä arvostelu että lipputulomenestys. Reynolds sai roolistaan parhaan miespääosan Golden Globe -ehdokkuuden.

Reynolds on ollut kihloissa laulaja Alanis Morissetten kanssa, mutta kihlaus purkautui. Vuonna 2008 Reynolds meni naimisiin näyttelijä Scarlett Johanssonin kanssa, mutta joulukuussa 2010 pari ilmoitti eroavansa. Vuonna 2012 Reynolds ja näyttelijä Blake Lively menivät naimisiin. Heille syntyi James-niminen tytär joulukuussa 2014 ja vuoden 2016 syyskuussa toinen lapsi.

Alkukuva: Ryan Reynolds, Blake Lively. (F. Sadou/AdMedia/SIPA/ Scanpix)
Lähde: Stara.fi / Wikipedia

Save

SaveMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory