Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

TRAAGINEN VUOSI: Brad Pitt sai kauhean uutisen

TRAAGINEN VUOSI: Brad Pitt sai kauhean uutisen

OHMYGOSSIP – Brad Pittin ja Angelina Jolien avioliiton hajoaminen oli Hollywoodille melkoinen shokki ja eniten tuskaa se on aiheuttanut parin lapsille. Syyskuussa suurella paukulla puhjennut eroskandaali ei ole vieläkään laantunut ja vaikuttaa siltä, että Angelina ei anna Bradille lainkaan armoa.

Brad haluaa edelleen osallistua lasten kasvatukseen, mutta Angelina katsoo, että mitä vähemmän mies lapsia näkee, sitä parempi. Tällä hetkellä tilanne on jopa niin raaka, että ainoa mahdollisuus, miten Brad yleensäkään saa tavata lapsia, on tavata heidät terapeutin läsnä ollessa – yksityisyyttä hän enää lapsien kanssa ei saa.

Nyt tuli julkisuuteen vieläkin ankarampi tosiasia – erittäin todennäköistä on, että Brad ei näe lapsiaan joulun aikaan edes yhtä ainoaa kertaa. Mies nimittäin esitti pyynnön tavata lapsia joulun aikaan vaikkapa puolen tunnin ajan, ja näin sääntöjen mukaisesti valvonnan alaisena, mutta hänen pyyntönsä torjuttiin. Angelina tuntee, että Brad ei osaa asettaa lasten etuja omien etujensa edelle ja että lapsille hänen kanssaan tapaaminen ei ole tällä hetkellä hyödyksi.

Kuva: Brad Pitt (Doug Peters/EMPICS Entertainment/Scanpix)
Lähde: Ohmygossip.ee


Tags assigned to this article:
Angelina JolieBrad Pitt

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory