Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

MILLAISEN rikoksen horoskooppimerkkisi todennäköisimmin suorittaa?

MILLAISEN rikoksen horoskooppimerkkisi todennäköisimmin suorittaa?

OHMYGOSSIP – Jokaisella ihmisellä on oma kääntöpuolensa ja jos lakien noudattamiseksi ei ole syytä tunteitaan ja kiusauksiaan kovin paljon hillitä, enemmistö meistä olisi ilmeisesti nykyisten sääntöjen mukaan jo keskipäivään mennessä suorittanut monta rikosta. Jokaisella horoskooppimerkillä on omat luonteenpiirteensä, jotka ovat yhteiskunnan normien noudattamiseksi piiloutuneet lauhkeamman naamion taakse. Mutta millaisia horoskooppimerkkien edustajat olisivat silloin, kuin voisivat tehdä mitä tahansa haluaisivat?

Kalat
Olet tulinen ja kiihkeä, siten on todennäköistä, että suorittaisit rikoksen suurella liekillä. Sanan varsinaisessa merkityksessä. Sinua kiihottaa jännitys ja kuumuus ja olet ihminen, joka haluaa tehdä suuria asioita.

Neitsyt
Olet perfektionisti, joten rikosta suorittaessasi tekisit sen ilmeisesti tyylikkäästi ja erittäin harkitusti. Jonkun myrkyttäminen kateudesta olisi sinulle hyvin ominaista. Missä mielessä hän on sinua täydellisempi?!

Vaaka
Olet aktivisti. Jos satut vankeuteen, se johtuu ilmeisesti siitä, että olet puolustanut periaatteitasi. Jos sinulla on jotain sanottavaa, teet sen erittäin kovaäänisesti ja jopa väkivaltaisesti.

Rapu
Tekisit perheesi ja ystäviesi vuoksi kaiken. Jos suorittaisit jonkin rikoksen, tekisit sen läheisesi vuoksi – olkoon se sitten hänen puolustamisekseen tai jollekin kostoksi. Pettämistä ei anneta anteeksi!

Jousimies
Ilmeisesti sinä olet ihminen, joka lakien puuttuessa varastaisi auton ja lähtisi ajamaan sillä rallia. Nautit äärimmäisyyksistä ja olet hyvin itsevarma. Jo pelkästään huvin vuoksi voit vapaasti ajaa ihmisten puutarhoista läpi. (Ei ole tiedossa, oliko se ilmalennon tehnyt viljandilaisnuorikin Jousimies?!)

Härkä
Nautit aineellisista asioista. Siten olisit luonnollisestikin kleptomaani. Kaikki, mikä on kätesi ulottuvilla, voisi olla sinun!

Kaksoset
Olet erittäin sosiaalinen ja usein rauhaton. Sinun pitää jatkuvasti tehdä jotain uutta ja jännittävää, koska sinulla on muuten pian tylsää. Ilmeisesti olisit menestyvä huumekauppias! Siihen liittyvä jännitys ja eksoottinen elämä on jotain juuri sinulle sopivaa.

Kauris
Olet erittäin jääräpäinen ja jopa pöyhkeä, siten ilmeisesti ottaisit tarvittaessa kädet käyttöön näyttääksesi muille, mistä puusta sinut on tehty.

Leijona
Nautit johtajan asemasta ja et missään tapauksessa halua jäädä muista jälkeen – sinun pitää päästä huipulle! Sinulle huippu on rahaa, rahaa ja rahaa… Ilmeisesti pystyisit nokkelalla päälläsi keksimään petoksen, joka tekee sinusta peräti miljardöörin.

Oinas
Olet luonteeltasi johtaja – vahva, kunnianhimoinen ja pidät käskyjen antamisesta. Panostat työhösi ja selviät aina projekteistasi täysin taskuin. Valta ja raha kuuluisivat sinulle, sillä ilman lakeja olisit kuuluisa mafiapäällikkö. (Tai ehkäpä olet jo nyt…?)

Skorpioni
Et pelkää raskasta työtä, mutta silti jättäisit pikemminkin kätesi likaamatta. Jonkun tappaminen ei ole sinulle ongelma, jos joku tekee sen puolestasi… Sinun muistikirjassasi olisi ilmeisesti monen palkkamurhaajan puhelinnumerot.

Vesimies
Olet viisas ja järjestelmällinen. Olet tosin hiljainen, mutta todellisuudessa olet salaa peräti nero. Olisit tavoittamaton sarjamurhaaja, jonka vuoksi kukaan ei uskalla kulkea kadulla yksin.

Kuva: PantherMedia/Volodymyr Melnyk/Scanpix
Lähde: Ohmygossip.eeMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory