Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

3 SYYTÄ, miksi miehet todellisuudessa pettävät naisia

3 SYYTÄ, miksi miehet todellisuudessa pettävät naisia

OHMYGOSSIP – Kaikki parisuhdeongelmat saavat alkunsa ihmisen sisällä olevista tunteista, tarpeista, puutteista ja tuskasta. Jos mies pettää naistaan, siihen on yleensä myös tietty syy, joka on miehen päässä.

1. Riippuvuus
Tuntuu uskomattomalta, mutta on olemassa miehiä, joilla on hillitsemätön metsästysvietti – he tuntevat fyysistä tarvetta vietellä naisia aina uudelleen ja houkutella näitä vuoteeseen, ja he tuntevat olonsa epämukavaksi, jos eivät ole vähään aikaan saaneet niin sanotusti tehdyksi uutta valloitusta. Tässä yhteydessä ovat kyseessä yleensä miehet, joilla on ikää vähemmän kuin 30 vuotta, mutta on myös poikkeuksia.

2. Heikko itsetunto
On miehiä, jotka pettävät vain saadakseen itselleen vahvistusta siitä, että ovat vastakkaisen sukupuolen silmissä edelleen houkuttelevia. Yleensä nämä miehet ovat epävarmoja ja toisaalta myös varsin itsekkäitä – he ajattelevat ennen kaikkea omia tarpeitaan ja kun he eivät saa sitä, minkä tuntevat ansaitsevansa, he etsivät huomiota muualta.

3. Hän ei enää rakasta sinua
Jos suhteesta on kadonnut kiihko tai tunteet ovat muuttuneet viileiksi, mutta silti ei ole erottu, mies tekee ennemmin tai myöhemmin ensimmäisen syrjähyppynsä. Todellinen mies ei sitä tietenkään tekisi, vaan kokoaisi itsensä ja selvittäisi asiat puhumalla – pettäminen on aina heikkoluonteisten miesten alaa. Pettäminen merkitsee tässä yhteydessä elämässä uuden sivun kääntämistä.

Kuva: PantherMedia/Antonio Guillen Fernández/Scanpix
Lähde: Ohmygossip.ee


Tags assigned to this article:
rakkaussuhteet

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory