Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Turkissa tapettiin Venäjän lähettiläs Andrei Karlov

Turkissa tapettiin Venäjän lähettiläs Andrei Karlov

OHMYGOSSIP – Turkin pääkaupungissa Ankarassa ammuttiin Venäjän suurlähettilästä Andrei Karlovia valokuvanäyttelyn ”Venäjä turkkilaisten silmin” avajaisissa. Karlov haavoittui ja vietiin sairaalaan, jossa hän kuoli haavoihinsa, uutisoivat Hürriyet Daily News ja Interfax.

Ampuja, jonka Turkin erikoisjoukot myöhemmin tappoivat, käytti tummia vaatteita ja huusi pistooliaan heilutellen “Älkää unohtako Aleppoa, älkää unohtako Syyriaa!” ja kuului myös huuto “Allahu Akbar!” (Allah on suuri). Andrei Karlovia ammuttiin hänen avajaispuheensa aikana. Hyökkääjä oli aluksi ampunut ilmaan ja huutanut yleisölle “Häipykää ulos!”.

CNN Turkin tietojen mukaan laukaustenvaihto tapahtumapaikalla jatkui vielä iskun jälkeen. Sanomalehti Hürriyet kirjoittaa, että hyökkääjällä oli päällään puku ja hänellä oli poliisin virkatodistus, jolla hän pääsi turvatarkastuksesta läpi. Lähteiden mukaan hyökkääjä oli 22-vuotias Turkin poliisin erikoisyksikön jäsen, joka tosin ei ollut maanantaina työtehtävissä. Myöhemmin nämä tiedot vahvisti myös Ankaran kaupunginjohtaja Melih Gokcek.

Kuva: Andrei Karlov (AP Photo/Burhan Ozbilici/ TT NYHETSBYRÅN/Scanpix)
Lähde: Ohmygossip.eeMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory