Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Sotshin skicrossissa pronssimitalin voittanut ruotsalainen Anna Holmlund on pahan kaatumisen jälkeen koomassa

Sotshin skicrossissa pronssimitalin voittanut ruotsalainen Anna Holmlund on pahan kaatumisen jälkeen koomassa

OHMYGOSSIP – Vuonna 2014 Sotshin talviolympialaisissa naisten skicrossin pronssimitalin voittanut ruotsalainen Anna Holmlund kaatui harjoituksissa niin pahasti, että lääkärit pitävät häntä sairaalassa koomassa.

Onnettomuus tapahtui maanantaina Italian Bolzanossa, kun 29-vuotias Holmlund kaatui harjoituksissa päälleen ja menetti tajuntansa. Ruotsalainen vietiin välittömästi helikopterilla sairaalaan, jossa hänelle tehtiin aivoleikkaus. Lääkärit vahvistavat, että Holmlundilla oli aivoverenvuoto ja leikkauksen jälkeen urheilijaa pidetään koomassa.

Ruotsin hiihtoliiton urheilujohtaja Joar Båtelsonin mukaan onnettomuus tapahtui täysin tavallisen hypyn yhteydessä, jossa ruotsalainen menetti yllättäen tasapainonsa. “Tasapainon menetettyään hän kaatui pää edellä radalle. Kaikki tapahtui niin nopeasti,” Båtelson kertoi Expressenille.

“Päävammat on aina vakavia. On vaikea arvioida, kuinka vakava hänen tilansa tarkalleen on, mutta meille on sanottu, että leikkaus onnistui,” Båtelson lisäsi.

Tällä hetkellä ruotsalainen on teho-osastolla ja hänen tilansa kerrotaan edelleen olevan kriittinen.

Kuva: Kelsey Serwa, Marielle Thompson, Anna Holmlund (AP Photo/Darron Cummings/TT/Scanpix)
Lähde: Ohmygossip.ee


Tags assigned to this article:
Anna HolmlundJoar Båtelson

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory