Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Kiina kutsuu sijoittajia, mutta kukaan ei tule

Kiina kutsuu sijoittajia, mutta kukaan ei tule

OHMYGOSSIP – Kiina avasi mantereensa osakemarkkinat ulkomaisille sijoittajille, mutta hallituksen toivo ratkaista valuuttaongelmat ulkomaisella pääomalla ei tuota tuloksia. Sijoittajia karkottavat kalliit osakkeet, keinottelu ja halpa juan.

Joulukuun alussa avattiin uusi kaupankäyntiyhteys, joka sallii kansainvälisille sijoittajille Hongkongin osakemarkkinoiden kautta pääsyn Shenzhenin pörssiin, jossa on noteerattuna yli 800 osaketta kokonaisarvoltaan 3,3 triljoonaa dollaria. Shenzenin markkinat ovat lukuisten Kiinan nopeasti kasvavien teknologiayritysten koti, mutta siellä vallitsee myös keinottelukauppa ja markkina-arvoltaan pienten yritysten osalta ei ole olemassa asiantuntijoiden analyysia.

Tähän saakka on ulkomaisilla rahastoilla ollut erittäin rajoitettu pääsy Shenzhenin markkinoille ja vain harvat globaalit investointipankit ovat tarjonneet siellä myytävien osakkeiden analyyseja. Laitosten analyysien puuttuminen, yritysten heikko hyvien pörssitapojen noudattaminen sekä suuri joukko vähittäismyyjiä tekevät Shenzhenistä yhden maailma volatiivisimmista osakemarkkinoista.

Kuva: Kiina (OHMYGOSSIP/Helena-Reet Ennet)
Lähde: Ohmygossip.ee


Tags assigned to this article:
ChinaKiinasijoittajia

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory