Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Viron entinen presidentti Toomas Hendrik Ilves muuttaa Virosta Amerikkaan

Viron entinen presidentti Toomas Hendrik Ilves muuttaa Virosta Amerikkaan

OHMYGOSSIP – Tammikuun alusta alkaen Toomas Hendrik Ilves ryhtyy töihin Stanfordin yliopistossa Freeman Spogli –nimisessä kansainvälisten tutkimusten instituutissa kansainvälisen turvallisuuden ja yhteistyön keskuksessa. Ilveksen työnimike on visiting fellow (käännettäessä lähin vastine on vieraileva tutkija), kertoo verkkojulkaisu Delfi.

„Visiting fellow työnimike ei käsitä ainoastaan luentojen pitämistä. Presidentti Ilves on ollut suosittu puhuja lukuisissa maailman yliopistoissa, Stanfordin yliopistossa presidentti on pitänyt luentoja ja seminaareja aikaisemminkin, ja niistä on kerrottu myös presidentin kotisivulla,” selvitti Ilveksen neuvonantaja Urve Eslas.

Ilveksen ensimmäinen työpäivä Kalifornian Stanfordissa sijaitsevassa yliopistossa on alustavien suunnitelmien mukaan 9. tammikuuta ja hänen sopimuksensa kestää kesäkuun loppuun saakka. Sen jälkeen on suunnitelmissa jatkaa hänen virka-aikaansa vuoden verran. Heinäkuusta alkaen presidentti Ilves toimii saman yliopiston Hoover-instituutissa, jossa hän alkaa kirjoittamisen lisäksi pitää myös luentoja ja seminaareja.

Kuva: Toomas Hendrik Ilves (Eero Vabamägi/Scanpix)
Lähde: Ohmygossip.ee


Tags assigned to this article:
StanfordToomas Hendrik Ilves

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory