Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Skandinavian seuratuin sosiaalisen median tähti Helena-Reet Ennet: Elän 100 %:sesti tyttärilleni + Katso kuvia Helena-Reetin lapsista ja hänen kesähuvilastaan

Skandinavian seuratuin sosiaalisen median tähti Helena-Reet Ennet: Elän 100 %:sesti tyttärilleni + Katso kuvia Helena-Reetin lapsista ja hänen kesähuvilastaan

OHMYGOSSIP – Skandinavian tunnetuin bloggaaja, tunnustettu toimittaja ja seuratuin sosiaalisen median tähti Helena-Reet Ennet paljasti eksklusiivisesti Iltamakasiinille, että hänen elämänsä pyörii sataprosenttisesti oman perheen ja tytärten ympärillä ja juuri se tekee hänet onnelliseksi.

Helena-Reetin aikataulu pyörii 100 % perheen ja lasten ympärillä.  “Aamulla herättyäni saatan miehen töihin ja vien tyttäret Estella Elishevan (10) ja Ivanka Shoshanan (8) kouluun, sitten siivoan ja hemmottelen kotia ja puutarhaa, silitän kissaa ja ryntään eteenpäin. Kaikki työasiat on rakennettu lasten tulevaisuutta ajatellen. Toivon, että voin antaa lapsille työstäni jotain perinnöksi, että sillä olisi arvo, jota voisi jatkaa edelleen,” Helena-Reet toteaa.

Voi sanoa, että Helena-Reet suorastaan elää lapsilleen. “Ajattelen lapsiani ylös noustessani, päivän puuhia tehdessä ja illalla nukkumaan mennessä. Jopa yöllä näen usein unta juuri heistä – he ovat minulle kaikki. Kaikki!! Rakastan heitä valtavasti ja minun elämäni ainoa ja tärkein tehtävä on huolehtia siitä, että heistä kasvaa reippaita ja onnellisia ihmisiä. Heidän ilonsa on minun iloni! Minun iloni ja elämäni kulkee nykyisin lasten kautta ja minä todella pidän siitä! Lapset ovat korvaamaton arvo, vaikka on paljon sellaisiakin hetkiä, joina he pystyvät hävittämään viimeiset hermosolusikin,” Helena-Reet nauraa.

Tytärten tulevaisuutta ajatellen Helena-Reet on ohjannut heidän useisiin harrastuspiireihin ja toimintaa riittää enemmän kuin runsaasti. “Vanhempi tytär Estella Elisheva oppii neljää vierasta kieltä (viro, venäjä, englanti, heprea), joista kahta hän puhuu jo nyt kunnolla, lisäksi hän soittaa klassista viulua sekä soolona että orkesterissa, sitten hänellä on viulutunnit kolmesti viikossa, solfeggio-tunnit kaksi kertaa viikossa ja kilpatanssi kolme-neljä kertaa viikossa,” Helena-Reet luettelee tyttärensä aikataulua.

Ja se ei ole vielä kaikki, mitä Estella puuhaa. “Vapaa-aikana kehitämme yhdessä “Elisheva & Shoshana” blogin ja käsityön tavaramerkkiä, teemme yhdessä käsitöitä ja valokuvasarjoja. Estella Elisheva käynnisti omasta aloitteestaan myös OHMYGOSSIP Teen -tavaramerkin, joka on nuorten keskuudessa mielettömän suosittu. En tiedä, mikä hänen salaisuutensa on, mutta hänen juttujaan jaetaan ei vain satoja, vaan tuhansia kertoja enemmän kuin minun laatimiani uutisia. Olen siitä mielissäni, hyvin mielissäni – mutta olen yllättynyt. Häneltä se tulee niin leijailevan kevyesti, että haluaisin pyytää häneltä media-alan oppitunteja!!! Hahaa.. Elishevaa on useita kertoja kutsuttu myös ulkomaisiin mainoskampanjoihin, joten pienessä mittakaavassa hän tekee myös mallin töitä.

Ivanka Shoshanakin on erittäin reipas, mutta hän on vielä pieni. Ivanka harrastaa toisen luokan opintojen lisäksi liikuntaa, laulua, tietokonetunnilla käymistä ja myös klassista viulua – hänellä on absoluuttinen kuulo. Hän on tosin autisti, mutta musiikissa erittäin lahjakas. Pitkät kappaleet jäävät hänelle muistiin sekunnissa ja hän voi laulaa niitä uudelleen samassa sävellajissa viikosta viikkoon niin, ettei vajoa neljäsosa-sävelaskeltakaan. Kummallakin tyttärellä on paljon harrastuksia ja tekemistä, ja minulla on paljon harrastuksiin kuljettamista ja valmisteluita,” toteaa Helena-Reet ja sanoo, että se onkin hänen elämänsä tarkoitus.

“Minun elämäni tarkoitus ovat minun lapseni – monikieliset mediasivustot, sosiaalinen media, kansainväliset luennot, valtioiden väliset ulkopoliittiset suhteet ja mediasuhteiden kehittämiset – se kaikki on minun elämäni nro 2!”

Katso kuvia Helena-Reetin lapsista ja hänen kesähuvilastaan alla olevasta galleriasta.


5x Estella Elisheva (OHMYGOSSIP)


5x Ivanka Shoshana (OHMYGOSSIP)


Lähde: Iltamakasiini.fi


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory