Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

MILLAISET horoskooppimerkit ovat toisilleen ihanteelliset?

MILLAISET horoskooppimerkit ovat toisilleen ihanteelliset?

OHMYGOSSIP – Jokaiseen horoskooppimerkkiin yhdistetään tiettyjä ominaisuuksia, jotka erottava horoskooppimerkit toisistaan ja myös vaikuttavat varsin suuresti näiden elämänkulkuun. Horoskoopit eivät ole koskaan sataprosenttisen tarkkoja, mutta ne paljastavat usein enemmän kuin osaamme arvatakaan. Ohmygossip esittelee teille kuusi horoskooppimerkkiparia, jotka sopivat keskenään loistavasti yhteen!

JOUSIMIES JA SKORPIONI
Skorpionit ovat erittäin itsepäisiä ja toisinaan liian suorasukaisia ja loukkaaviakin. Jousimies on taas seikkailuja etsivä merkki, joka haluaa olla rakastunut ja elää jännittävää elämää. Skorpionin kanssa se on mahdollista ja nämä kaksi pystyvät elämään keskenään varsin mukavasti – Skorpioni muuttaa Jousimiehen elämän kiinnostavaksi ja hänelle ei enää synny tarvetta mennä etsimään seikkailuja. Seksuaalisessakin mielessä nämä merkit sopivat yhteen – Jousimies haluaa kiihkeää seksiä ja aivan samaa tarvitsee Skorpionikin. Esileikkiä ei tarvita.

HÄRKÄ JA RAPU
Härkä rakastaa turvallista rutiinia ja tasapainoa, ja Rapu on juuri se merkki, joka ihmiseen luottaessaan muuttuu turvalliseksi suojakilveksi molemmille osapuolille. Jos Härkä käyttäytyy rehellisesti, Rapu huolehtii hänestä innokkaasti ja siten he sopivat hyvin yhteen. Ainoa ongelma saattaa olla Härän joustamaton luonne, joka voi aiheuttaa suhteeseen jännitteitä, mutta onneksi ne ovat ratkaistavissa.

KAURIS JA VAAKA
Kauris tahtoo olla suhteessa aina vahvempi ja päättävämpi osapuoli, ja Vaa’alle se sopii hyvin, koska Vaa’at ovat yleensä varsin huolettomia ja ne eivät välttämättä huomaa asioita, jotka niiden pitäisi nähdä. Jos Kauris on suhteessa johtavassa asemassa, Vaaka voi rentoutua ja olla tarkalleen sellainen, kuin se sisimmässään onkin – pikemmin naiivi ja hieman päätöskyvytön. Tässä suhteessa päätökset tekee Kauris.

VESIMIES JA LEIJONA
Vesimiehet pelkäävät kaikkein eniten vapautensa menettämistä ja Leijonan kanssa ollessa sitä pelkoa ei synny. Leijona haluaa itse tehdä päätöksensä ja täsmälleen sama koskee myös Vesimiestä. Tässä suhteessa molemmat osapuolet ovat melkoisen itsenäisiä ja eivät valvo toista osapuolta liian paljon – juuri vapaus pitää nämä kaksi kiihkeästi yhdessä.

KAKSOSET JA NEITSYT
Kaksosten merkki on aina epäilevällä kannalla ja usein osa hänestä pelkää täydellistä omistautumista suhteelle. Neitsyt kuitenkin sopii Kaksosten kanssa yhteen, sillä hän ei ole koskaan hyökkäävässä asemassa ja antaa Kaksosten rauhallisesti hengittää ja tehdä analyysejään. Niin Kaksoset ymmärtää, että häntä ei painosteta ja hänen ei tarvitse paeta minnekään. Tämä suhde on alussa usein hankala, sillä kummallakin merkillä on ongelmia toiseen osapuoleen luottamisessa, mutta kun se este on ylitetty, näiden kahden suhde muuttuu lujaksi ja kestäväksi.

KALAT JA OINAS
Kalat ovat erittäin ystävällisiä ja seurallisia ja pystyvät olemuksellaan pehmentämään Oinaankin uppiniskaisuutta ja nurinaa. Oinaat eivät halua tehdä kompromisseja, ne ovat itsenäisiä ja hillitsemättömiä, ja Kalojen horoskooppimerkin pehmeälle luonteelle se sopii. Oinas johtaa suhdetta ja Kalojen merkki säilyttää luottamusta ja tasapainoa. Kalojen merkki on niin lempeä, että riitoja tässä suhteessa ei juuri ole.

Kuva: PantherMedia/Renaud Philippe


Tags assigned to this article:
horoskooppimerkitrakkaussuhteet

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory