Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Ashton Kutcher: Olen tuplasti loukkaantunut, kun kumpikaan ei kertonut minulle mitään

Ashton Kutcher: Olen tuplasti loukkaantunut, kun kumpikaan ei kertonut minulle mitään

OHMYGOSSIP – Näyttelijä Ashton Kutcher ei ilahtunut kuullessaan Laura Preponin kihlautuneen Ben Fosterin kanssa kertomatta mitään hänelle tai vaimo Mila Kunisille. Hän kertoi Live-keskusteluohjelmassa.

“Olen niin vihainen sinulle. Tämä tämmöinen on anteeksiantamatonta.” Ohjelmassa vieraillut Prepon ei ollut asiasta moksiskaan, vaan kuittasi perheasiansa visusti itsellään pitävälle Kutcherille. “Mutta jos joku ymmärtää asioiden yksityisenä pitämisen tärkeyden, niin sinä. Sinä ymmärrät.” Ja jatkoi viitaten Orange Is the New Black-menestyssarjaansa. “Olen ollut vankilassa, kanssakäymiseni ihmisten kanssa on ollut rajattua.” Ennen Preponin saapumista ohjelmaan Kutcher kertoi ohjelmaa juontaneelle Kelly Ripalle tuntevansa Preponin sulhasen. “Ei tuo ollut mikään random-kihlaus. Sulhanenkin on minun ystäväni. Olen tuplasti loukkaantunut, kun kumpikaan ei kertonut minulle mitään.”

Lähede: Iltalehti
Kuva: Ashton Kutcher (Instagram/ @Aplusk)Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory