Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Viroon on saapunut 77 pakolaista, joista yksikään ei ole poistunut maasta

Viroon on saapunut 77 pakolaista, joista yksikään ei ole poistunut maasta

OHMYGOSSIP – Viroon on tähän mennessä saapunut 77 Euroopan siirtolaisuusohjelman perusteella uudelleen asutettavaa ja sijoitettavaa pakolaista, jotka kaikki ovat myös edelleen Virossa.

Viroon uudelleen sijoitetuista ja asutetuista pakolaisista enemmistö on saapunut Kreikasta, yksitoista myös Turkista. Kotoisin he ovat pääosin Syyriasta (57), mutta myös Irakista (18) ja Jemenistä (2). He ovat menneet asumaan Harjumaan, Järvamaan, Tartonmaan, Länsi-Virumaan, Läänemaan, Viljandimaan Pärnunmaan ja Põlvamaan maakuntiin.

Sisäministeriön tiedottaja Karin Kase vahvisti Delfi-portaalille, että kaikki Viroon saapuneet pakolaiset ovat maassa edelleenkin, kukaan ei ole poistunut. Seuraavat pakolaiset saapuvat Viroon oletettavasti tulevan vuoden tammikuussa. ”Ensi vuonna on suunnitelmissa asuttaa ja sijoittaa pakolaisia samoin Kreikasta ja Turkista”, Kase lisäsi.

Kuva: Viroon on saapunut 77 pakolaista (Mihkel Maripuu/Scanpix)


Tags assigned to this article:
EuroopaKarin KasepakolainenViro

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory