Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Emilia Seppänen valmiina Miss International Beauty-kisaan

Emilia Seppänen valmiina Miss International Beauty-kisaan

OHMYGOSSIP – Emilia Seppänen on aloittanut kisavalmistautumisen jo hyvissä ajoin! “Olen yrittänyt ottaa selvää, millaista kisoissa on, ja miten tulisi valmistautua,” Emilia kertoo. Yksi tärkeä seikka on kisapuvustus, sillä kolmeen viikkoon mahtuu monenlaista edustustilaisuutta. Mikäli Emilia etenee semifinaaleihin, hänen on pidettävä puhe. Sekin on jo hallussa.

Perinteisesti Miss International Beauty -kisassa ovat pärjänneet vaaleat kilpailijat. Japanilaiset arvostavat erityisesti vaaleaa ihoa. Vaikka Emilia on vaalea, iholtaan hän on ruskea kuin papu. “Olin poikaystäväni kanssa pari viikkoa Espanjassa. Aurinko tarttui, vaikka en varsinaisesti ottanut aurinkoa,” Emilia hymyilee.

? @nikitatikka #missinternationalfinland

A photo posted by Emilia Seppänen (@emiliaseppanen) on

Espanjassa Emilia myös veti viimeistelytreenit. “Itseasiassa aloitin tehotreenit jo kesällä. Viimeinen kuukausi on ollut aerobista treeniä, intervalleja, hyppynaruhyppelyä ja aamulenkkejä. Itse olen kuntooni tyytyväinen.”

Myös kisapuvuston haaliminen on ollut yllättävän helppoa. “Minulla on hyvät sponsorit, lisäksi olen hankkinut jotain vaatteita myös itse.”

Lähede: Iltalehti
Kuva: (Instagram/ @emiliaseppanen)


Tags assigned to this article:
Emilia SeppänenMiss International Beauty

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory