Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Helena-Reet: Kysymyksiä & Vastauksia – Mitä vuosi 2016 antoi minulle ja OHMYGOSSIPille?!

Helena-Reet: Kysymyksiä & Vastauksia – Mitä vuosi 2016 antoi minulle ja OHMYGOSSIPille?!

OHMYGOSSIP – Vuosi 2016 on ollut mahtava, ehdottomasti moninkertaisesti parempi kuin 2015! Olen rikkaampi, onnellisempi ja positiivisempi kuin viime vuonna. Lue haaveistani, ajatuksistani, onnistumisistani ja epäonnistumisistani seuraavista vastauksista!

Mitä sellaista teit vuonna 2016, jota et ole aiemmin tehnyt?
1. Otin itselleni kaksi kissaa kerralla.
2. Aloin kuunnella radiota, aiemmin seurasin uutisia vain sanoma- ja aikakauslehdistä, online-mediasta ja TV:stä.
3. Päädyin ajatukseen, että olisin hyvin todennäköisesti yhtä onnellinen tai onneton yksin ollessani kuin suhteessa, sillä oman onnen ja sen, miten onnellisia tai onnettomia olemme, mittapuu olemme me itse, jotka siitä päätämme. Me kaikki synnymme yksin ja kuolemme samoin yksin. Silti suhteessa oleminen on helpompaa…
4. Osallistuin poliittiseen kampanjaan ja otin poliittiseen aiheeseen julkisesti kantaa.
5. Avasin erillisen/lisätilin, johon suunnittelen alkavani kerätä rahaa. Tällä hetkellä siellä on n. 150 euroa. Hahhaaaaaa.

Piditkö uudenvuodenlupauksistasi kiinni? Teetkö uudenvuodenlupauksia?
Sellaisia hyvin konkreettisia lupauksia en tee, koska niitä on vaikea pitää, mutta yleisemmät ajatukset ja suunnitelmat muovautuvat itse ja tietoinen päämäärä silmissäni olen niitä omaan tahtiin (rauhassa ja hallitusti) myös kehittänyt. Asioita tulee suunnitella, vaikka ne lopuksi menevätkin sitä tietä, mitä eniten tahtovat. Yllätykset, muutokset ja suunnitelmien epäonnistumiset kuuluvat elämään – ilman suuria epäonnistumisia ei tulisi suuria voittojakaan.

Minulle on kuitenkin muodostunut ikään kuin perinteeksi se, että jokaisena uutena vuotena avaan myös vähintään yhdet uudet markkinat OHMYGOSSIPille. Jos ei toimi, jos ei edes yritä toteuttaa mielettömän suuria haaveita, ne eivät myöskään toteudu – samalla, mitä hullummin toimit, sitä hullumpaa menestystä saavutat – myönteisessä mielessä, tietysti!

Synnyttikö joku läheisistäsi?
Kyllä.

Kuoliko joku läheisistäsi?
Kyllä.

Mitä sellaista haluaisit vuonna 2017, jota vuonna 2016 ei ollut?
Minun omistamisvaistoni on suuri – suorastaan jättimäinen – siltä osin olen kuin mies. Helpompaa olisi vastata kysymykseen, mitä en haluaisi omistaa. Omistaisin mielelläni koko maailman! Hahhaa… Samoin vetäisin mielelläni maailman vaikuttavimpien mediakanavien naruja ja sanoisin oman sanani tärkeitä poliittisia päätöksiä tehtäessä, mutta kuten tiedetään – naiset muuttavat maailmaa enemmän kuin he itse luulevatkaan tai miehet heistä uskovat – hiljakseen ja huomaamatta omalla tavallaan – usein teemme enemmän suunnitelminemme, haaveinemme ja rakkautemme avulla kuin konkreettisten päätöksentekojen kautta! Ja ehdottomasti täytyy mainita, että pystyn aiheuttamaan alemmuuskompleksin myös julkisuudessa hyvinkin rikkaissa miehissä – minulla yksinkertaisesti on taito nähdä asioita jättiläismäisessä mittakaavassa, haaveilla jättiläismittakaavassa ja käynnistää asioita jättijäismittakaavassa… Pienet projektit eivät sovi minulle! 😀

Hieman matalammalla lentäen haluaisin ostaa lisää kiinteää omaisuutta – pidän esimerkiksi erittäin paljon näistä taloista Kaliforniassa:
1) Thousand Oaksissa Kaliforniassa – White Stallion road 2200 – 8.995.000 $ (6 makuuhuonetta, 7 kylpyhuonetta ja 82.879 m2 puutarhaa).

2) Calabasasessa Kaliforniassa – 25010 Thousand Peaks Rd – 6.999.950 $ (7 makuuhuonetta, 9 kylpyhuonetta ja 42.411 m2 puutarhaa). Muuten, tämä kauneus kuului aikoinaan Martha Helen Stewartille!

Lisäksi haluaisin omistaa paljon rakasta Viroa! Viro on niin erikoislaatuinen ja rakas – haluaisin omistaa jonkin suuren kuusimetsän jossain Virossa, jossa tietä ei ole avattu, johon ei ole vedetty sähkölinjoja ja josta tänään sanotaan, että se on täysin ”korvessa”.

Kuten jo ymmärrätte, tällä ”mitä minä haluaisin” -listalla voisin täyttää satoja sivuja… Uskon, että ainakin pitää tietää, mitä haluaa, sitten toiveidenkin on helpompaa täyttyä! Ja välistä on niin vaan mukavaa haaveilla. Elämä ilman haaveita on minusta erittäin surullista ja tyhjää.

Vuonna 2017 aion kehittää uusia OHMYGOSSIP-sivustoja! Olen tähän mennessä saavuttanut melkeinpä lukijamonopolin Skandinaviassa, mutta kehittymiseen on varaa ja pyrin jatkamaan samassa suunnassa! Mitä suuremmassa mittakaavassa haaveilet, sitä enemmän saavutat, mitä hullummin (lue: tyhmänrohkeammin) toimit, sen suuremman menestyksen saavutat! Haaveet eivät saa olla pieniä edes siinä tapauksessa, että todellisuus ja talousarvio eivät pysy samassa tahdissa!

Mikä päivämäärä jäi vuodesta 2016 sinulle ikuisesti mieleen? Miksi?
1) 8. heinäkuuta – minun suloinen mirrini Tiiger ei tullut enää kotiin 🙁
2) 8. marraskuuta. USA:n presidentiksi valittiin republikaanien ehdokas Donald Trump. Olin itse yksi kampanjan tukijoista, lobbaustyön tekijöistä ja kampanjan toteuttajista. Sosiaalinen media on tällä hetkellä tehokkaampi kuin mikään muu mediakanava, ja tunsin ensimmäistä kertaa elämässäni, että median valta on lähes rajaton, kun sitä osataan käyttää oikein.

Mikä on vuoden 2016 suurin onnistuminen?
Kaikkein suurimmat, oleellisimmat ja tärkeimmät onnistumiset ovat aina ne, jotka ovat tapahtuneet minun lapsiini liittyen. Saavutuksiani voi mitata lasten saavutuksilla! Estella Elisheva (10) ja Ivanka Shoshana (8) ovat olleet erittäin reippaita koulussa, molemmat ovat oppineet sujuvasti ja ahkerasti kieliä. Vieraiden kielten opetus on tärkeintä, mitä odotan lapsille koululta. Estella puhuu nyt äidinkielen lisäksi puhtaasti venäjääkin. Hän tietää jopa hyönteisten nimet, joista minä en ole koskaan venäjäksi kuullutkaan. Neljän vuoden opintojen jälkeen Tallinnan venäjänkielisessä juutalaisessa koulussa hän pystyy ilmaisemaan venäjäksi lähes yhtä paljon kuin viroksi. Olen erittäin ylpeä hänestä! Hän ymmärtää jo paljon hepreaakin ja välillä kommentoi Israelin uutisia. Ivankaa ei enää petkuteta englanniksikaan. Odotan tyttäriltäni kahta asiaa – monien vieraiden kielten taitoa ja kaunista vartaloa. Ensimmäisessä näistä olen heille esikuvana, toisessa näytän, millainen ei saa olla! Jokainen uusi sukupolvi voisi olla edeltäviä parempi ja kyvykkäämpi!

Olitko sairaana tai saitko jonkin vamman?
Onneksi en, terveys on ollut suunnilleen kunnossa, jos paria paniikkikohtausta ei oteta huomioon.

Kuluneen vuoden paras ostos?
Jokaisen uuden OHMYGOSSIP-domeenin ostaminen ja käynnistäminen tekee minusta uuden ihmisen. Jokainen OHMYGOSSIPiin liittyvä tulevaisuuteen sijoitettu kolikko tekee minut onnelliseksi! Luonnollisestikaan en kadu senttiäkään, joka on käytetty lapsiin ja heidän koulutukseensa. Lapset ja OHMYGOSSIP ovat kanavat, joihin voin kuluttaa loputtomiin.

Kenen käyttäyminen on sinusta taputusten arvoinen?
Minun suuret esikuvani ovat jo yli kymmenen vuotta olleet Viron päärabbi Shmuel Kot ja hänen puolisonsa Chana. Rakastan heitä koko sydämestäni ja haluan olla heidän kaltaisensa. Maailmassa ei ole minulle mitään tärkeämpää kuin HASHEM ja omat lapset ja perhe! Taputukset ovat ansainneet myös minun vanhempani, aina, kukaan ei huolehdi sinusta enempää kuin omat vanhemmat – silloinkaan, kun he toisinaan sanoin kuvaamattomasti ja kaunokirjallisesti kuvaamattomalla tavalla käyvät hermoille!

Kenen käyttäytyminen inhottaa?
Kun tavallisesti huomaan kielteistä periaatteessa kaikessa, niin tänä vuonna on vaikea mainita mitään… ainakaan täällä Euroopassa ja Skandinaviassa… 2016 minua ei ole inhottanut kukaan (näin luonnollisesti siinä tapauksessa, että emme ota huomioon maailman sotapesäkkeitä – naisten ja lasten väärinkäyttö on hirveää, sitä ei saisi tapahtua). Vajoan syvään masennukseen, kun ajattelen niitä lapsia ja naisia, jotka nykyinen islamilaisten äärimmäisainesten voima on jyrännyt – raiskataan, hakataan, nöyryytetään, tapetaan – sellaista ei saisi tapahtua. Se ei ainoastaan inhota minua, se on kuolemansynti! Maailman pitäisi nykyään olla jo kehittynyt sivistyneemmäksi! Se on kauheaa! Naiselta leikataan pää irti siksi, että hän menee yksin torille?! Kahdeksanvuotias myydään seksiorjaksi! Missä ovat maailman rikkaat ja mahtavat, jotka eivät puutu sellaiseen??

Mihin kului eniten rahaa?
2016 kulutin lähinnä vain vierasta, ulkoa tulevaa rahaa.

Mikä sinua vuonna 2016 erityisesti innosti?
Sellaista kynttilänvalona hohtavaa innostusta en ole valitettavasti enää pitkään aikaan kokenut. Kaikkein upeimpia ovat olleet yhdessäolot, viinin maistelut ja maailman parantamiset isosiskon kanssa. Toivoisin, ett vuonna 2017 myös pikkusisko voisi osallistua näihin yhdessäoloihin! Minulla ei ole parempia ystäviä kuin minun sisareni!

Verrattuna vuoteen 2015 olet vuoden 2016 päättyessä:
hoikempi vai lihavampi?
Lihavampi.

Köyhempi vai rikkaampi?
Rikkaampi.

Mitä toivoisit, että olisit tehnyt enemmän?
Kävellyt raikkaassa ulkoilmassa.

Mitä toivoisit, että olisit tehnyt vähemmän?
En pidä valittamisesta. Elämä on elämistä ja virheiden tekemistä varten, kokemista varten ja jopa siksi, että voi katua – kaikkea tätä pitää olla.

Rakastuitko vuonna 2016?
En.

Oliko sinulla yhden yön suhteita vuonna 2016?
Ei.

Vihaatko tänään jotain henkilöä, jota et viime vuonna samaan aikaan vihannut?
En.

Mitä halusit ja sait?
1. Että Ivanka Shoshana alkaisi käydä viulutunneilla.
2. Että me istuttaisimme tontillemme paljon kuusia ja mäntyjä.
3. Että loisin uusia kontakteja ja tekisin yhteistyötä eri matkailuministeriöiden kanssa.
4. Että olisin kiistatta ja kompromisseitta Skandinavian sosiaalisen median kentän kovin nainen.
5. Avata Ohmygossip Finland (nordenbladet.fi) -sivuston sosiaalisen median lisäksi myös verkossa.

Mitä teit syntymäpäivänäsi, ja paljonko täytit?
Täytin 38 vuotta, mitä tein, en tarkalleen muista. En ole viettänyt syntymäpäiviäni 20 vuoteen.

Mikä olisi se yksi asia, joka olisi tehnyt sinun vuodestasi 2016 paljon paremman?
Vuosi oli oikein hyvä – tunneperäisesti ja hengellisesti ehdottomasti paljon parempi kuin 2015.

Mikä piti sinut järjissäsi?
Hahhaa, kiinnostava kysymys. Järjissäni oleminen ei ole minulta koskaan kovin hyvin onnistunut.

Kuka oli paras uusi tuttavuus?
Olen aina hyvin mielissäni jokaisesta uudesta tuttavuudesta. Loin äärettömän paljon kontakteja Israelin erilaisiin lähetystöihin, suurlähettiläisiin, lähettiläisiin ja johtaviin henkilöihin… Israelin median suurlähettiläänä Skandinavian maissa tapasin hyvin paljon innostavia ja hienoja ihmisiä! Kuitenkin vuoden 2016 kaikkein sydäntä lämmittävin tuttavuus on todennäköisesti Suomen turismimessujen puitteissa tapaaminen rakastettavan Ingrid Berlangan kanssa, jonka titteli täydessä pituudessaan on “Commercial and cultural attaché at Embassy of Mexico in Finland”. Fantastisen sydämellinen nainen, olin täysin ällikällä lyöty, kun hän äskettäin yksityisessä Facebook-kirjeenvaihdossa ilmoitti minulle, että olen erittäin tervetullut ja odotettu vieras hänen kotiinsa, ja että jos tarvitsisin majoituspaikkaa Meksikossa ollessani, hänen ovensa ovat minulle aina avoinna. Uskomatonta vieraanvaraisuutta ja ystävällisyyttä!

Maininnan arvoisia ovat myös ns. second hand -tuttavuudet – tuttavuudet, joita olen saanut läheisten kontaktien kautta! Uskon, että seuraavina vuosina ei sulje pois myöskään laajaa yhteistyötä Abu Dhabin ja monien Yhdistyneiden arabiemiirikuntien šeikkien kanssa.Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory