Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

YK sijoitti Baltian maat Pohjois-Euroopan maiksi

YK sijoitti Baltian maat Pohjois-Euroopan maiksi

OHMYGOSSIP – YK muutti Baltian maiden alueellista luokittelua ja nimitti Viron, Latvia ja Liettua Pohjois-Euroopan maiksi. Tähän asti Baltian maat olivat YK:n luokittelun mukaan Itä-Euroopan maita, mutta nyt YK katsoi, että kyseessä ovat Pohjois-Eurooppaan kuuluvat maat, tiedotti ERR.

YK:n luokittelun mukaan Pohjois-Euroopan valtiot ovat Iso-Britannia, Irlanti, Islanti, Norja, Tanska, Ruotsi, Suomi, Viro, Latvia ja Liettua. YK:n luokituksen mukaan Itä-Eurooppaan kuuluvat Valkovenäjä, Bulgaria, Tsekki, Unkari, Puola, Moldova, Romania, Venäjän federaatio, Slovakia ja Ukraina.

Kartassa on kaikkein tummimmalla sinisellä merkitty Pohjois-Euroopan maat, vaaleammalla Itä-Euroopan ja Länsi-Euroopan ja kaikkein vaaleimmalla sävyllä Etelä-Euroopan maat YK:n luokituksen mukaisesti.

 Pohjois-Euroopa
Lähde: Ohmygossip.ee


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory