Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Viron ”Suosituin henkilö 2016” tittelin voitti näyttelijä Raivo E. Tamm + TOP 10 SUOSITUIMMAT HENKILÖT 2016

Viron ”Suosituin henkilö 2016” tittelin voitti näyttelijä Raivo E. Tamm + TOP 10 SUOSITUIMMAT HENKILÖT 2016

OHMYGOSSIP – Viron suurin viihdeportaali Ohmygossip.ee on jo vuodesta 2008 lähtien ollut lukemattomien virolaisten suosikkiseuralainen internetissä. Jo kahdeksatta kertaa mediakanava selvitti, ketä lukijat rakastavat, kenestä luetaan eniten ja ketä pidetään suosituimpana.

”Viime vuosi toi televisioon, mediaan ja OHMYGOSSIPiin paljon artikkeleita reippaista ja upeista virolaismiehistä, ja se näkyy myös tuoreesta taulukostamme — miesten pääsy Viron suosituimpien ja luetuimpien taulukkoon on jo kolmatta vuotta kasvava trendi”, kertoo portaalin hallituksen jäsen ja päätoimittaja Helena-Reet Ennet, ja lisää, että jo toisen kerran Viron suosituimman henkilön titteli menee mieshenkilölle!

Kolmen vuoden tauon jälkeen listalle on päässyt myös yksi ulkomaalainen, Viron entisen presidentin Toomas Hendrik Ilveksen puoliso Ieva Ilves (vuonna 2012 ulkomaalaisia oli listalla peräti kolme!). Viron suosituimman henkilön valinnassa ei oteta huomioon OHMYGOSSIP-verkkosivustojen päätoimittajaa Helena-Reet Ennetin eikä hänen perheenjäseniensä ja/tai lähisukulaistensa artikkelien perusteella keräämiä pisteitä. Mutta nyt katsomme, ketkä ovat ne rakastetut henkilöt, jotka ovat vuonna 2016 keränneet itselleen kuuluisuutta, klikkauksia ja julkisuutta.

TOP 10 SUOSITUIMMAT HENKILÖT 2016:
1. Raivo E. Tamm (VOITTAJA!)
2. Marilyn Kerro (uusi tulokas)
3. Märt Avandi (uusi tulokas)
4. Ieva Ilves (uusi tulokas)
5. Laura Põldvere (uusi tulokas)
6. Kerli Kõiv (uusi tulokas)
7. Ago Anderson (uusi tulokas)
8. Inga Lunge (viime vuonna nro 3)
9. Grete Klein (uusi tulokas)
10. Marina Kaljurand (uusi tulokas)

(Erittäin niukasti jäivät vuoden 2016 suosituimpien henkilöiden listalta pois Liis Lemsalu, Tanja Mihhailova, Toomas Hendrik Ilves, Lenna Kuurmaa, Kristel Aaslaid ja Anu Saagim)

Kuva: Raivo E. Tamm (vasemalla) ja Toomas Hendrik Ilves (Eero Vabamägi/Scanpix)
Lähde: Ohmygossip.ee

 Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory