Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

7 PELKOA, jotka estävät menestymästä

7 PELKOA, jotka estävät menestymästä

OHMYGOSSIP – Ilmeisesti ei ole uutinen, että menestyksen saavuttamiseksi tulee nähdä paljon vaivaa ja myös vapautua monista ennakkoluuloista ja peloista. Time-julkaisu esittää seitsemän pelkoa, jotka estävät menestyksen saavuttamista. Katso nämä seitsemän kohtaa ja vapaudu peloistasi!

Kritiikin pelko. Monet eivät uskalla tehdä elämää muuttavia päätöksiä, koska pelkäävät mitä muut alkavat heistä ajatella. Tulee kuitenkin muistaa, että ihmisen pitäisi elää ennen kaikkea omien haaveiden mukaan ja ystävien tai perheen painostuksesta tekemättä jääneet suunnitelmat saattavat jäädä pitkäksi ajaksi vaivaamaan. Sen sijaan voisi ajatella sitä, mitä sinun läheisesi voisivat sanoa sinulle, kun menestyt, ja miten menestyessäsi voit myös omaa perhettäsi ja ystäviäsi auttaa.

Köyhyyden pelko. Palkkatyö voi usein tuntua järkevämmältä päätökseltä kuin yritystoiminnan aloittaminen. Näin ennen kaikkea siksi, että palkkatyö vaikuttaa varmemmalta ja tarjoaa turvallisuuden tunnetta. Time suosittelee jatkamaan haaveiden suuntaan pyrkimistä ja välttämään ajatusta siitä, että haaveen toteuttaminen voi tehdä köyhäksi.

Vanhenemisen pelko. Usein pelätään, että tullaan vanhoiksi ennen haaveiden täyttymistä. Ikä mainitaan työpaikan vaihtamisen esteenä ja selityksenä usein silloin, kun ei olla enää uraportaiden ensimmäisillä askelmilla ja elämään on tullut tietty vakaus. Todellisuudessa ikä ei ole merkittävä tekijä työpaikkaa vaihdettaessa – ratkaisevia ovat taidot ja halu tehdä jotain.

Epäonnistumisen pelko. ”Mitä jos” -kysymykset vaivaavat meitä ilmeisesti varsin usein. Yleensä ne jäävätkin vain ajatuksiksi, koska vaiennamme haaveemme usein sillä, että asiat eivät mene niin kuin olemme suunnitelleet ja epäonnistumisen todennäköisyys on suuri. Sen sijaan, että ajatellaan mahdollisia epäonnistumisia, kannattaisi laatia paras suunnitelma siitä, miten tehdä haaveista totta.

Muiden loukkaamisen pelko. Uraan ja menestykseen suuntautuneita ihmisiä kuvataan usein ylimielisiksi ja itsekeskeisiksi. Omaa menestystä tavoitellessa ei kannata missään tapauksessa pelätä, että sinusta jäisi muille pöyhkeä vaikutelma, kun toimit tietyn tavoitteen nimissä. Ihmiset, jotka välittävät sinusta, tukevat sinua joka tapauksessa ja ovat sinusta ylpeitä, kun menestyt aina vain paremmin. Ja salaa sinua ihailevat ilmeisesti muutkin, joille voit olla hyvä motivoija.

Pelko vaikuttaa tyhmältä. Menestyksen saavuttamiseksi tulee olla rohkeutta uida vastavirtaan, jonka vuoksi ei saisi alkaa vaivata päätään ajatuksella, mitä muut ajattelevat ja tunnutko sinä ja sinun tapasi tehdä asioita muista jotenkin oudoilta tai tyhmiltä. Pikemminkin vaikutat muista tyhmältä, jos et tee mitään etkä yritäkään päästä eteenpäin.

Pelko tulla menestyväksi. Saattaa tuntua hieman kummalliselta, mutta menestyväksi tulon yksi suurimmista esteistä on menestyksen pelkääminen. Time kirjoittaa, että usein meille opetetaan jo pienestä lähtien, että suurta menestystä on mahdotonta saavuttaa ja että elämä onkin kärsimystä ja taistelua. Sellaista suhtautumista ei kannata ehdottomasti omaksua, ja sekä itseään että läheisiä pitäisi rohkaista ottamaan haasteita vastaan ja pyrkimään menestyksen suuntaan.

 

Kuva: PantherMedia/Volodymyr Melnyk/Scanpix


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory