Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Viron rikkaimmat merenkulkuyrittäjät avaavat Tallinnan vanhassa kaupungissa ravintolan

Viron rikkaimmat merenkulkuyrittäjät avaavat Tallinnan vanhassa kaupungissa ravintolan

OHMYGOSSIP – Tallink Grupin hallintoneuvoston puheenjohtaja Enn Pant pitää menneen vuoden tärkeimpänä tapahtumana Donald Trumpin valintaa Amerikan presidentiksi. ”Olen Trumpin tukija, hän on erittäin asiallinen. Puhuu asioista niin kuin ne ovat. Kaikenlainen poliittinen korrektius tekee hulluksi, mutta hän kysyy suoraan, miksi Amerikan pitää antaa kaikille periksi, kun muut eivät niin tee”, Pant puhui seurapiirilehdelle Kroonika.

Lisäksi ilmene, että Tallinkin toimitusjohtajan paikalta vuonna 2015 vetäytynyt liikemies asuu kyllä lähinnä Thaimaassa ja New Yorkissa, mutta jo helmikuussa Pant avaa yhdessä pitkäaikaisen liikekumppaninsa, samoin Tallink Grupin omistajien joukkoon kuuluvan Ain Hanschmidtin kanssa Tallinnan vanhassakaupungissa Hollywood-klubin vieressä thai-ravintolan. ”Sinne tulee autenttinen thai-ravintola sekä koulu, jossa opetetaan valmistamaan thaimaalaista ruokaa”, Pant lupasi.

Tallink on julkaissut myös ilmoituksen, jossa avattavaan NOK NOK -nimiseen ravintolaan etsitään tarjoilijoita ja kokkeja.

Kuva: Enn Pant (Tairo Lutter/Scanpix)


Tags assigned to this article:
Ain HanschmidtDonald TrumpEnn PantNOK NOKViro

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory