Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Tallinkin uudessa pikalaivassa Megastar avataan Burger Kingin ravintola

Tallinkin uudessa pikalaivassa Megastar avataan Burger Kingin ravintola

OHMYGOSSIP – Tallinkin valmistuvassa pikalaivassa Megastar, joka aloittaa Tallinnan-Helsingin linjalla liikenteen jo tammikuun lopussa, avataan myös maailmankuulu Burger King -ravintola, sillä yritys laajensi franchising-sopimuksen nyt jo kahdelle alukselle – pikalaivoihin Star ja Megastar.

AS Tallink Gruppin hallituksen jäsen Lembit Kitter sanoi, että Burger King -ravintolan avaamiseen Megastarilla on monia syitä. ”Ensinnäkin meidän kokemuksemme pikalaivalla Star on ollut positiivinen, matkustajamme ovat ottaneet tuoreista raaka-aineista ja henkilökohtaisista tilauksista valmistettavan pikaruoan hyvin vastaan. Meille on myös tärkeää tasaisen hyvä laatu ja samanlaiset palvelut molemmissa Tallink Shuttle -pikalaivoilla. Matkustajiemme pitäisi saada valita tasavertaisesti kumpi laiva tahansa, sillä kaikki suosituimmat tuotteet ja palvelut ovat kummassakin laivassa”, Kitter totesi.

Burger Kingin Suomen edustajan, franchising-yritys Restel Oy:n hallituksen puheenjohtaja Mikael Backman myöntää, että grilliburgerit sopivat pikalaivalle täydellisesti. ”Meidän kokemuksemme Starilla on osoittanut, että meidän maukkailla, käsityönä valmistettavilla burgereillamme on siellä suuri kysyntä. Emme malta odottaa sitä, milloin voimme avata maailman toisen merellä kulkevan Burger King -ravintolan”, Backman lisäsi.

Kuva: Burger King (Alexander Demianchuk/TASS/Scanpix)Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory