Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Europarlamentin edustajat tekevät kulukorvauksillaan mitä tahansa haluavat

Europarlamentin edustajat tekevät kulukorvauksillaan mitä tahansa haluavat

OHMYGOSSIP – Viron parlamentin jäsenten kulukorvaukset ovat maassa joka vuosi erityisessä tarkkailussa, mutta Euroopan parlamentin jäsenet, joiden korvaukset ovat suuremmat ja niiden säännöt lievemmät, elävät varsin huoletta.  Parlamentti ei vaadi kulukorvausten käytöstä selvitystä ja myös toimittajien kiinnostus Euroopan unionin asioita kohtaan on kotimaisiin kysymyksiin verrattuna laimeampaa.

Indrek Tarand ja Yana Toom käyttävät kulukorvauksiin tarkoitettua rahaa muun muassa lahjoituksiin, mikä ei sääntöjen mukaan ole sallittua. Kaja Kallaksella on monta kymmentätuhatta euroa korvauksia pankkitilillään jouten, mutta hän lupaa maksaa yli jäävät rahat edustajankautensa päättyessä takaisin. Europarlamentti ei suorita korvausten valvontaa eikä voi sen vuoksi kommentoida, ovatko parlamentin jäsenten kulut sääntöjen mukaisia vai eivät. Koko europarlamentti huomioon ottaen kyseessä ovat suuret summat. Joka kuukausi parlamentin jäsenille maksetaan kulukorvauksia yhteensä yli kolmemiljoonaa euroa ja vuodessa lähes 40 miljoonaa euroa.

Kuva: Indrek Tarand (Liis Treimann/Scanpix)
Lähde: Ohmygossip.eeMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory