Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Marju Lauristin ja Urmas Paet asetettiin vuoden eurokansanedustajan palkintoehdokkaiksi

Marju Lauristin ja Urmas Paet asetettiin vuoden eurokansanedustajan palkintoehdokkaiksi

OHMYGOSSIP – Euroopan parlamentin jäsenet Marju Lauristin ja Urmas Paet on nimitetty vuoden eurokansanedustajan palkinnonsaajaehdokkaiksi. Euroopan unionin politiikkaa käsittelevän aikakauskirjan The Parliament Magazine järjestämässä vuoden huomattavimpien europarlamentaarikoiden kilpailussa Paet on nimetty yhdeksi kolmesta ulkopolitiikan alalla huomattavimmista parlamentin jäsenistä, Lauristin taas työllisyys- ja sosiaalipolitiikan alalla, kertoo BNS.

Yhteensä europarlamentin jäsenen palkinto myönnetään 18 alalla, jotka ovat maatalous- ja maaseutuelämä, kulttuuri, koulutus ja urheilu, kehitys, digitaaliset yhteismarkkinat, talous- ja rahoituskysymykset; työllisyys- ja sosiaalipolitiikka, energiatalous, ympäristö, ulkopolitiikka, sisäiset markkinat ja kuluttajansuoja, ulkomaankauppa, oikeuskysymykset ja kansalaisvapaudet, uudet teknologiat, terveydenhoito, alueellinen kehitys, tiede ja innovaatio, kuljetus, naisten oikeudet ja sukupuolten tasa-arvoisuus.

The Parliament Magazinen palkintojen jaosta päättävät jokaisen alan asiantuntijat. Voittajat selviävät Brysselissä 22. maaliskuuta.

Kuva: Marju Lauristin (Tairo Lutter/Scanpix)
Lähde: Ohmygossip.ee


Tags assigned to this article:
Marju LauristinUrmas Paet

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory