Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Pienet nännit vuoden 2017 kauneustrendi – kirurgit ovat jo töissä!

Pienet nännit vuoden 2017 kauneustrendi – kirurgit ovat jo töissä!

OHMYGOSSIP – Viime vuoden aikana rinnat olivat isosti näkyvillä katumuodissa. Kirurgien mukaan ensi vuoden kuumin kauneuskirurginen leikkaustrendi tulee olemaan pieni operaatio, joka tehdään nänneille.

Yleisesti rintojen ja nännien kohdalla kauneusihanne on se, että nännit ovat kovat, törröttävät ulospäin ja ovat sekä nännien että nännipihan koon puolesta mahdollisimman pienet ja sirot. Tällaisia nännejä kaikilla naisilla ei tietenkään luonnostaan ole, minkä vuoksi naiset hakeutuvatkin yhä useammin kauneuskirurgisiin toimenpiteisiin saadakseen kauniimmat nännit. Independent-lehden mukaan The Plastic Surgery Group on kertonut, että jo viime vuonna nännileikkausten kysyntä nousi 30 prosenttia. Myös tutkimusten pohjalta on huomattu, että ihmisten silmää miellyttää enemmän pienet nännit, joita pidettiin yleisesti huomattavan paljon viehättävämpinä kuin suuria nännejä.

Kuva: PantherMedia/Ian Lishman/Scanpix
Lähde: Stara.fi


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory