Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Elyse Taylor paljasti päivän syömisensä – voisitko syödä samoin?

Elyse Taylor paljasti päivän syömisensä – voisitko syödä samoin?

OHMYGOSSIP – Mallikaunotar Elyse Taylor (30) tietää miten tärkeää oman vartalon kunnossa pitäminen on, ja paljasti nyt Women’s Health -lehdelle mitä hän tekee pitääkseen itsensä hyvässä kunnossa.

Australiasta kotoisin oleva Elyse Taylor treenaa kuntosalilla viitenä päivänä viikossa. Taylor tekee kuntosalilla yleensä tunnin ajan aerobista liikuntaa esimerkiksi juoksumatolla, minkä jälkeen hän keskittyy vatsan, pakaroiden ja reisien treenaamiseen. Malli kertoi pitävänsä myös uimisesta ja harrastavansa sitä välillä kuntosalin sijaan. Elyse Taylor kertoo heräävänsä joka aamu viideltä, jolloin hän juo kupillisen kahvia. Aamiaiseksi nainen syö kuudelta banaanin ja juo lasillisen vihermehua. Lounaaksi nainen syö kanasalaatin tai kananmunan valkuaisia ja pinaattia. Illalliseksi Taylor syö yleensä aterian, jossa on kalaa ja kasviksia. Nainen yrittää huolehtia myös siitä, että hän juo tarpeeksi päivän aikana vettä. (Body) kuvia TÄÄLLÄ.

Kuva: Elise Taylor (Instagram/@elisetaylor)
Lähde: Stara.fi


Tags assigned to this article:
Elise Taylor

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory