Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Pia Sarkkinen: Kehonhuoltoa ja hierontaa, piristystä päivään

Pia Sarkkinen: Kehonhuoltoa ja hierontaa, piristystä päivään

OHMYGOSSIP – Oi että, tänään on ollut niin rentouttava päivä. Heräsin aikasin, keittelin kahvit ja lähdin koirien kanssa tekemään pitkän aamukävelyn. Asun noin 100m päässä Lohjan järvestä ja tapana on aina aamuisin käydä koirien kanssa järvellä kävelyllä. Näin talvisin pääsee jäitä pitkin eikä mikään voita ihanaa rauhallista aamua, aurinko nousee ja ainoa ääni mikä kuuluu on kenkien alla narskuva lumi. Mä oon sellainen ihminen, että nautin hyvinkin pienistä asioista ja nää aamulenkit on ne mitkä saa mun päivän käyntiin ja ihan mahottoman latauksen päivän askareisiin. Luonto ylipäätään on tärkeä, mun on pakko päästä joka päivä metsään tai järvelle kävelylle tai muuten ei pää kestäis tätä hullunmyllyä mitä elämäksi kutsutaan. Se on henkisen hyvinvoinnin kannalta mulle välttämätön asia.

Tänään on siis ollut niin sanottu lepopäivä. Aktiivisena liikkujana nää päivät on aina vähän vaikeita koska rakastan yli kaiken hikijumppaa verenmaku suussa, mutta kehonhuolto päivät ja ylipäätänsä lepopäivät on erittäin tärkeitä ettei keho pääse ylirasittumaan. Suuntasin tänään hierojalle, mulla on se onni että oma äiti on hieroja. Mun on pakko päästä hierontaan tasasin väliajoin että kroppa pysyy menossa mukana, sen verran paljon sitä on tälläkin viikolla taas rääkätty. Mutta vaikka ei olisikaan aktiiviliikkuja on silti tärkeää pitää se kroppa kunnossa ja lihasjumit poissa. Helpottaa kummasti arjen askareita ja lisäksi tietenkin tuntuu ihan Super hyvältä ja saa sitä omaa aikaa. Arki on monella niin hektistä ja stressaavaa, että pieni hiljentyminen ja rentoutuminen tekee kaikille välillä hyvää. Monesti myös sitä henkistä hyvinvointia tulee hoidettua hierojalla kun saa purkaa myös niitä mielenjumituksia jos sellaisia on.

Koulu lähenee loppuaan ja vähän stressiä pukkaa loppukokeista, viikon päästä olis näyttökokeet ja teoriakokeet ja voin sanoa että toi ihmisen anatomia on just sieltä, sanonko mistä. Ei oo maailman helpointa ja tuntuu että oon vanhentunu ainakin 10v tän lukuloman aikana. No ei auta, kun yrittää päntätä kaikki oleellinen ja suoriutua siitä viikon päästä kunnialla. Palkintona on ammatti josta oon haaveillut jo pidemmän aikaa, työskentely liikunnan ja hyvinvoinnin parissa. Pääsen jakamaan mun tietotaitoa ihmisille jotka sitä tarvitsee ja auttamaan ihmisiä paremman ja terveellisemmän elämän pariin, se on palkitsevaa.

Olen tässä miettinyt että miten lähtisin ammattiani kehittämään, vaihtoehtoina on joko mennä kuntosalille töihin tai laittaa oma yritys ja tällä hetkellä olen kallistumassa oman yrityksen puolelle. Suunnitelmissa on lähteä tekemään jossain vaiheessa kevään mittaan videoblogia sekä avata omat kotisivut heti kun koulu on suoritettu. Hirveästi on ajatuksia ja ideoita päässä enkä malta odottaa että pääsen aloittamaan, mutta miten niin se tuntuu olevan vielä aika sekavana päässä mutta eiköhän asiat selkiinny ja asiat loksahtele paikalleen niin ainakin uskon.

Mä olen vähän sellanen virran mukana menevä tyyppi. Uskon siihen että asiat järjestyy ja en turhia stressaile, mutta jotkut asiat ei kuitenkaan järjesty  itsestään. Ei voi jäädä odottelemaan että ne unelmat toteutuu vaan unelmien eteen pitää ponnistella ja ottaa myös niitä riskejä. Mun mielestä jokaisen ihmisen pitäisi saada tehdä sitä mistä nauttii, jokaisella pitäisi olla oikeus siihen. Mutta useimmiten ennen kuin sen saavuttaa joutuu astumaan sontaan muutaman kerran ja tekemään tuhat virhettä. Tai ehkä mä en kutsuis niitä virheiksi vaan, että opin tuhat kertaa miten asioita ei kannata tehdä 😉

Oikein rentouttavaa viikonloppua kaikille

Pia

pia-sarkkinen pia-sarkkinen

Lue myös:
Pia Sarkkinen: Pescovegetaarinen ruokavalioni, askel terveyteen
OHMYGOSSIP – Minulta on usein kysytty ruokavaliostani ja siitä mitä syön ja miten terveellisesti elän. Terveelliset elämäntavat on kulkenut mun mukana ihan lapsuudesta asti. Olen harrastanut liikuntaa pienestä pitäen eri muodoissa ja säännölliset ruokailutottumukset on opittu jo lapsuudenkodissa. Pikkuhiljaa olen karistanut ruokavaliostani lihansyönnin kokonaan, koska joka kerta lihansyönnin jälkeen koin oloni raskaaksi ja epämukavaksi. Mä rakastan mereneläviä joten pescovegetaariseen ruokavalioon siirtyminen oli luonnollinen ratkaisu. Hetken aikaa ruokavalioni sisälsi myös kanaa, mutta joka kerta kanaa pilkkoessani ne verisuonet pihvien joukossa rupesi ällöttämään niin paljon että kanankin syönti jäi pois.

Pia Sarkkinen: Kohti uutta vuotta 2017, alennusmyyntejä ja konsertti fiiliksiä
OHMYGOSSIP – Huh huh, Joulu saatu taputeltua ja kaikki se hässäkkä ja pienikin stressin (ja suklaan) murunen saatu hävitettyä kropasta. Joulun jälkeinen aika on mennyt paljolti urheillessa, ollaan käyty pitkillä juoksulenkeillä ja latailtu akkuja tulevaa vuotta varten. Vaikka viime vuoteen mahtui niin surua ja murhetta niin paljon myös niitä onnenpipanoita mistä saa olla kiitollinen. Terveys on pysynyt kunnossa ja ilman suurimpia vastoinkäymisiä ollaan koko vuosi taas porskutettu eteenpäin, tosin olen sitä mieltä että kaikki vastoinkäymiset mitä eteen tulee ne pitää yrittää selättää kaikin tavoin eikä jäädä tuleen makaamaan.

Pia Sarkkinen: Lasten ja nuorten liikkuminen
OHMYGOSSIP – Ajattelin tänään pureutua aiheeseen; lasten ja nuorten liikkuminen. Aihe on minulle tärkeä ja olen ollut pidemmän aikaa jo huolissaan lasten liikunnan vähyydestä. Lapset käyttävät liikaa aikaa telkkarin ääressä istumiseen ja puhelimen sekä pelikoneiden näpräämiseen. Onhan se nykypäivää, että kaikki toimii koneiden varassa ja jo hyvin nuorena pitää osata internetin ihmeellinen maailma ja tietokoneen käyttö.

Pia Sarkkinen: Heippa kaikille, olen uusi julkkisbloggaaja täällä ja aattelinkin vähän ensin kertoilla itsestäni!
OHMYGOSSIP – Heippa kaikille, olen uusi julkkisbloggaaja täällä ja aattelinkin vähän ensin kertoilla itsestäni. Olen Pia ja tullut tutuksi televisiojuontajana, Big Brother talosta sekä tanssijana. Oon juontanut peli/hyväntekeväisyys ohjelmia eri tv-kanaville ja Big Brother talosta sain kunnian olla häädettävänä ensimmäisenä lienen siis ärsyttänyt joitain katsojia. Ensi vuonna esiinnyn ystäväni Maisan kanssa reality sarjassa Alanyan sankarit ja sitä ootellessa kalastelen koko ajan myös uusia tv-projekteja.

Save

Save

Save

Save

Save


Tags assigned to this article:
Pia Sarkkinenpiasarkkinen massage relaxing

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory