Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Formulaässä Bernie Ecclestone ei aio poistua taistelutta ja luo vuoteen 2019 mennessä erillisen sarjan?

Formulaässä Bernie Ecclestone ei aio poistua taistelutta ja luo vuoteen 2019 mennessä erillisen sarjan?

OHMYGOSSIP – BBC:n formulatoimittaja Andrew Benson on saanut lähteistään tietää, että hiljattain formula-1:n johtajan paikalta erotettu 86-vuotias Bernie Ecclestone suunnittelee vaihtoehtoisen sarjan perustamista.

Lähes 40 vuotta formula-1 -sarjaa johtaneen Ecclestonen viimeinen työpäivä kuninkaallisen sarjan johtajana oli maanantaina, jolloin USA:n mediajättiläinen Liberty Media hankki formulasarjan enemmistöosakkuuden. Vaikka Ecclestonelle tarjottiinkin formula-1:n kunniapresidentin paikkaa, mies ei ollut vielä maanantaina varma siitä, mitä sellainen lainkaan merkitsee. Siten hän ei osannut myöskään vastata toimittajien kysymykseen, ottaako hän tarjotun paikan vastaan.

Formulamaailman kulissien takaisesta perillä oleva Benson on kuitenkin kuullut, että Ecclestone ei aio jäädä nauttimaan eläkepäiviään. ”Olen luotettavasta lähteestä kuullut, että Ecclestone aikoo taistella vastaan ja perustaa vuoteen 2019 mennessä kilpailevan kilpailusarjan”, hän kirjoitti Twitterissä. Samaa tietoa on myös tunnetulla formulatoimittajalla Peter Windsorilla, jonka mukaan tänään oli eräältä formulakuuluisuudelta kysytty, miten Ecclestonella menee. Siihen kuuluisuus oli vastannut, että hän luo omaa erillistä sarjaansa. ”Älkää naurako”, Windsor lisäsi viestinsä loppuun.

Kuva: Bernie Ecclestone ( David Davies/ PA Wire/PA Images/Scanpix)Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory