Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Tunnetun mallin shokkitunnustus: Minulla oli kivekset

Tunnetun mallin shokkitunnustus: Minulla oli kivekset

OHMYGOSSIP – Belgialainen malli järkytti julkisuutta tunnustuksellaan: hän on intersukupuolinen. Sekä Diorin, Mulberryn että Balenciagan kampanjoihin osallistunut ja maailman kuuluisimpien muotitalojen show-esityksissä esiintynyt Hanne Gaby Odiele kertoo, että hänellä oli syntyessään vatsaontelossa kivekset, mutta kohtu ja munasarjat puuttuivat.

Tämän aiheutti androgeeninen insensitiivisyysoireyhtymä, joka tarkoittaa, että geneettisesti henkilö on miespuolinen, mutta hänen sukuelintensä ulkonäkö saattaa olla naiselle tyypillinen tai jotain naisen ja miehen väliltä. YK:n tilastojen mukaan intersukupuolisin tunnuksin olevina syntyy jopa 1,7 % maailman väestöstä. Suunnilleen yhtä paljon on punapäitä.

Kuva: Hanne Gaby Odiele (Alexander Wang mainostus/Instagram/@hannegabysees)


Tags assigned to this article:
Hanne Gaby Odiele

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory