Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Helena-Reet Ennet puhuu kateudesta

Helena-Reet Ennet puhuu kateudesta

OHMYGOSSIP – Kansainvälisesti menestynyt huippubloggari Helena-Reet Ennet kertoo Terveyden Asialla -verkkolehdelle törmäävänsä usein kateuteen eri muodoissaan. Ennetin mielestä kyseessä on musta seuralainen sisimmissämme.

“Kateus on muiden siunausten laskemista sen sijaan että ihminen keskittyisi omiin hyviin puoliinsa,” Helena-Reet Ennet toteaa. “Se on pahasta, ja jo Raamattu on sitä vastaan. Meistä moni tuntee kymmenen käskyä ja esimerkiksi käskyt ”älä tapa” tai ”älä varasta” ovat hyvin loogisia ja ymmärrettäviä. Viimeisin käsky on kuitenkin yhtä tärkeä. Siinä kehotetaan olemaan himoitsematta toisen, lähimmäisen omaa.”

“Meillä on mahdollisuus ja kyky hallita omia tunteitamme. Kielteiset emootiot voivat tuntua vaikeilta kukistettavilta, mutta ihminen pystyy niihin kyllä,” Ennet rohkaisee.

Ennetin mukaan meidän tulisi olla realistisia itsemme kanssa. Siten saamme kielteiset ajatuskuviomme hallintaan. Hänen mielestään olemme syntymässämme saaneet tietyn pääoman, jota vaalia. Meidän tulisi keskittyä siihen ja sen kehittämiseen, eikä ohjata energiaamme muuhun.

Lähde: Terveyden Asialla
Kuva: Helena-Reet Ennet (yksityiskokoelma)Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory