Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Helsinki tarjoaa taas ensi kesänä lapsille ilmaiset lounaat

Helsinki tarjoaa taas ensi kesänä lapsille ilmaiset lounaat

OHMYGOSSIP – Helsingin kesäiset leikkipuistoruokailut täyttävät ensi kesänä jo 75 vuotta. Kuten muinakin kesinä, puistot tarjoavat myös monenlaista toimintaa koululaisille ja pikkulapsille perheineen. Varhaiskasvatuslautakunta päättää puistojen aukioloajoista tiistain kokouksessaan.

Koko kesän avoinna Helsingissä on 27 leikkipuistoa. Viisi puistoa on kiinni kaikki ne viikot, kun kesäruokailuja järjestetään. 32 puistoa on kiinni joinakin viikkoina ja auki toisina. Ruokailu on puistoissa tarjolla koulujen loma-aikana 5. kesäkuuta ja 6. elokuuta välisenä aikana. Keittoa, pataa tai puuroa on tarjolla maksutta alle 16-vuotiaille puolilta päivin arkisin, paitsi samalla viikolla, kun koulut jo alkavat. Kaupungille ruoka maksaa tänä kesänä arviolta 246 000 euroa.

Kuva: PantherMedia/Monkeybusiness Images/Scanpix
Lähde: HS.fi


Tags assigned to this article:
Helsingikotilapsetperheruoka

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory