Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

MIEHEN kengännumero paljastaa: hyvä aviomies vai elostelija?

MIEHEN kengännumero paljastaa: hyvä aviomies vai elostelija?

OHMYGOSSIP – Tieteilijät ovat tutkineet ihmisen kehoa vuosisatojen ajan ja todenneet kaikenlaisia kiinnostavia yhteyksiä, joista osa on totta ja osa on edelleen tutkinnan kohteena. Hiljattain tieteilijät julkistivat kiinnostavan yhteyden miehen kengännumeron ja uskottomuuden välillä eli toisin sanoen ajatellaan, että kengännumero voi paljastaa, onko hän uskollinen vai ei.

Tutkijat nimittäin väittävät, että jos mies käyttää jalkineita, jotka ovat kokoa 44 tai jopa suurempia, niin erittäin todennäköisesti hän voi suhteessa ollessaan ennemmin tai myöhemmin olla uskoton. Ilmeisesti tämä liittyy suurempaan sukupuoliviettiin ja sitä on lähes mahdotonta tarkastaa. Tarve löytää elämään jatkuvasti jotain uutta ja jännittävää saattaa rutiiniksi muuttuneessa vakinaisessa suhteessa tehdä uskollisena pysymisen melkoisen hankalaksi.

Jos taas miehen kengännumero on välillä 39-43, se viittaa siihen, että kyseessä on kaikin puolin luotettava mies, johon voi luottaa ja joka ei tarvitse vierelleen vielä yhtä naista lisää, vaan on onnellinen myös yksiavioisessa suhteessa.

Kuva: PantherMedia/Fabrice Michaudeau/Scanpix


Tags assigned to this article:
rakkaussuhteet

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory