Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

PROSTITUOIDUN särkevä tunnustus: millaiset miehet todellisuudessa pettävät vaimojaan?

PROSTITUOIDUN särkevä tunnustus: millaiset miehet todellisuudessa pettävät vaimojaan?

OHMYGOSSIP – Australiassa asuva 25-vuotias neitonen antoi hiljattain The Sun -lehdelle avomielisen haastattelun, jossa hän puhui siitä, millaisia ovat ne miehet, jotka todellisuudessa pettävät vaimojaan. Tähän mennessä hän on maannut yli tuhannen miehen kanssa ja tunnilta hän on kysynyt näiltä keskimäärin 400 euroa.

Miehet, jotka etsivät häneltä seksiä ja seuraa, ovat yleensä naimissa tai muuten suhteessa ja heillä on myös lapsia. Usein asiakkaat haluavat seksin lisäksi myös puhua ja siten nainen onkin saanut itselleen yleiskuvan – keskimääräisiä asiakkaita ovat 40-60 -vuotiaat miehet, jotka ovat urallaan keskimääräistä selvästi menestyneempiä.

Nämä miehet kunnioittavat vaimojaan erittäin paljon ja huolehtivat perheistään, mutta rakkaus ja kiihko ovat heidän mukaansa suhteesta kadonneet. Kun yhteiselossa ei enää ole intohimoa ja kumppania katsotaan lähinnä kuin omaa sisarta, niin yhtenä hetkenä elämään etsitään ihminen, joka tarjoaisi seksuaalista tyydytystä.

Nainen toteaa, että miehet, joiden kanssa hän harrastaa seksiä, eivät halua jättää vaimojaan eivätkä etsi itselleen myöskään rakastajatarta. Heillä on vain puhtaasti fyysinen tarve harrastaa seksiä sellaisen ihmisen kanssa, joka heitä kiihottaa.

Kuva: PantherMedia/Erik Reis/Scanpix


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory