Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

3 NIKSIÄ HIILITABLETEILLA: uskomatonta, mitä ne tekevät sinun ulkonäöllesi

3 NIKSIÄ HIILITABLETEILLA: uskomatonta, mitä ne tekevät sinun ulkonäöllesi

OHMYGOSSIP – Hiilitabletti auttaa silloin, kun aineenvaihdunta ei ole kunnossa ja vatsa viestii tarvitsevansa lisätukea ruoan kunnolliseen sulattamiseen. Mutta se ei ole hiilitabletin ainoa ihmeellinen ominaisuus – on lisäksi koko joukko niksejä, joiden yhteydessä juuri tämä musta pilleri pystyy tekemään ihmeitä.

Seuraavassa on esitettynä kolme kauneusniksiä, miten hiilitablettia voi käyttää oman ulkonäön hyväksi:

1. Iho
Murskaa hiilitabletti jauhoksi ja sekoita se kasvonaamioon. Esimerkiksi tee itsellesi kuoriva ja kosteuttava kasvonaamio, joka sisältää keskenään sekoitettuna kaurahiutaleita, hapankermaa ja luonnollista hunajaa, ja lisää nyt sinne myös jauhoksi murskattu hiilitabletti. Levitä naamio puhdistetulle iholle ja anna vaikuttaa noin kymmenen minuuttia.

Hiilitabletti auttaa imemään huokosista likaa ja rasvaa pois ja muuttaa ihon erityisen pehmeäksi ja hohtavaksi.

2. Hiukset
Lisää jauhoksi murskattu hiilitabletti oliiviöljyyn ja levitä sekoitus hiuksiin hellävaraisin liikkein hieroen. Pane päähän muovinen suihkumyssy ja jätä se päähän yhdeksi tunniksi. Huuhtele sitten hiukset huolellisesti lämpimällä vedellä ja sampoolla.

Hiilitabletti auttaa poistamaan likaa myös päänahasta ja puhdistaa jopa hiusten karvatupet, palauttaen hiusten luonnollisen hohdon ja silkkimäisyyden.

3. Hampaat
Hiero hampaat pari kertaa viikossa aktiivihiilellä – se puhdistaa hammaskiillettä ja muuttaa hampaat valkoisemmiksi niitä vahingoittamatta.

Aktiivihiili on 100 %:sen luonnollinen ja ekologisesti puhdas aine, joten sitä ei tarvitse pelätä.

Kuva: (Panthermedia/Edward Bartel/Scanpix)


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory