Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

HUIPPUKAMPAAJAN paljastus: milloin hiuksia oikeasti tulee pestä?

HUIPPUKAMPAAJAN paljastus: milloin hiuksia oikeasti tulee pestä?

OHMYGOSSIP – Milloin on paras aika pestä hiuksiaan – illalla vai aamulla? Huippukampaajien mukaan se tulisi tehdä ennemmin illalla, ja syitä on jopa useita, aloittaen siitä, että illalla sinulla on enemmän aikaa puuhailla hiusten kimpussa ja kiinnittää niihin enemmän huomiota. Nopeasti pestessä hiuksia saatetaan helposti vahingoittaa.

Alla on esitettynä neljä tärkeintä syytä, miksi hiukset on parasta pestä juuri illalla:

1. Luonnollinen kuivaaminen
Illalla pestessä ei tarvitse enää kiirehtiä ulos ja hiukset saavat kuivua luonnollisella tavalla. Se vaikuttaa kiharoihisi paljon paremmin kuin jatkuva föönaus.

2. Aurinkovaurio
Aurinko ja märät hiukset ovat yhdistelmä, joka muuttaa hiukset hauraiksi ja himmeiksi. Illalla pään pestyäsi et lähde enää ulos aurinkoon, mutta aamulla mennään usein märin hiuksin kotoa ulos ja se on todellisuudessa vahingollista.

3. Kuumakäsittely
Hiuksia tulisi kuumakäsitellä niin harvoin kuin mahdollista, ja kun se tehdään, niin ehdottomasti pitäisi antaa kutrien ensin täysin kuivua. Illalla pestessä voitat aamulla aikaa ja kuivien hiusten suoristaminen ei ole läheskään niin vahingollista.

4. Märät hiukset ja vilustumissairaudet
Pää märkänä ei saisi juosta ulos, mutta nopean elämänrytmin vuoksi monet tekevät niin. Kun peset pääsi puhtaaksi illalla, ei aamulla enää ole sitä huolta, että hiukset eivät ehtisi kuivua.

Kuva: (PantherMedia/Lev Dolgachov)


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory