Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Pia Sarkkinen: Koulut ohi, mitäs sitten?

Pia Sarkkinen: Koulut ohi, mitäs sitten?

OHMYGOSSIP – Apua miten kauan on viimeisimmästä blogista, koulu vienyt kaikki mehut ja etenkin lopputentit jotka on nyt onneksi ohi ja Personal trainerin paperit on saatu käteen. Olo on onnellinen mutta jotenkin myös tyhjä. Uskoisin etten ole ainut koulunsa lopettanut joka miettii että mitäs nyt sitten pitäisi tehdä?

Mulla ajatukset lähinnä pyörii siinä, että laitanko oman yrityksen vai menenkö vieraalle töihin. Oman yrityksen laitossa piilee aina ne pienet riskit ja olo on kuitenkin hiukan epävarma vaikka koulussa tuntui kaikki asiat sujuvan ja olo oli itsevarma. Tuntui niin varmalta, että juuri tää on se mun juttu ja mä oikeasti osaan tämän niin silti työelämään siirtyminen luo paineita. Vasta valmistuneena jännittää, että osaakohan sitä käytännössä kuitenkaan kaikkea. Mun alalla varsinkin kun on vastuussa siitä, että osaa antaa ne oikeat avaimet siihen hyvään oloon ja paremman yleiskunnon saavuttamiseen. Jokainen asiakas on kuitenkin yksilö ja sama kaava ei toimi kaikilla. No, uskoisin että riippumatta alasta näitä ajatuksia tulee kaikkien vastavalmistuneiden päähän ja itsetunto saattaa horjua.

Vaikka jännittääkin niin olen yrittänyt psyykata itseäni siihen, että minä osaan ja jos en osaa niin osaan selvittää asiat viisaammilta ja kokeneemmilta valmentajilta. En ole yksin ja tukiverkosto on takana. Kyllä se itsevarmuus siitä ajanmittaan kasvaa ja kokemusta ei saa muuta kuin tekemällä ja uskaltamalla myös tehdä niitä virheitä. Kukaan ei ole täydellinen ja hyvinvointi alalla on koko ajan jotain uutta opittavaa eli rohkeasti vaan eteenpäin. Ensiviikolle olen sopinut työhaastatteluja ja toivotaan, että sopiva paikka löytyisi. Jos ei niin sitten rohkeasti vaan yritystä pystyyn.

Se siitä koulusta, tähän asti olen tehnyt media-alan töitä eikä tarkoitus ole niitäkään kuopata kokonaan, jotain kivoja tv-projekteja on tulossa tänäkin vuonna ja erilaisia juontokeikkoja. Huhtikuussa olen juontamassa Himoksen erotiikkamessut joista tulee ihan varmasti todella huikeat. Tällä hetkellä FOX kanavalla pyörii Alanyan Sankarit missä pääsette seuraamaan minun ja Maisan lomaa, tosin vähän myöhemmissä jaksoissa. Luvassa on mm Jeeppisafari suoraan kauhuelokuvasta ja muuta ihan hullua.

Nauttikaa viikonlopusta ja tästä ihanasta kevätauringosta 🙂

Pia


Tags assigned to this article:
Alanyan sankaritpersonal trainerpiasarkkinen

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory