Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

OHMYGOSSIP:ia voi tästä lähin lukea myös ruotsiksi!

OHMYGOSSIP:ia voi tästä lähin lukea myös ruotsiksi!

OHMYGOSSIP – Ruotsinkielistä Ohmygossip sosiaalisen median ympäristöä aloin kehittää jo vuonna 2014, mutta nyt olen päässyt niin pitkälle, että avasin verkkosivun osoitteessa Ohmygossip.se. Kuten näette, sillä sivustolla kaikki on vasta alkuvaiheessa, mutta aion alkaa tehdä blogipostituksiani neljällä kielellä. Viron kielellä (Ohmygossip.ee), englanniksi (Ohmygossip.com), suomeksi (Ohmygossip.fi) ja ruotsiksi (Ohmygossip.se). Juuri tässä järjestyksessä aion myös juttuja kääntää, eli siten viimeksi mainituille sivustoille käännökset tulevat pienellä viiveellä.

Koska suunnitelma on säännöllisesti kasvaa ja laajeta ja minun tavoitteenani ovat Skandinavian markkinat, aion tänä vuonna vaiheittain liikkua siihen suuntaan. Syyskuussa avasimme Ohmygossip.fi-sivun, joka on alkanut liikkua vauhdilla, ja sen kannustamana ajattelin, että en jää enää ruotsinkielisen sivun osaltakaan odottelemaan, vaan teen sen! Ja on niin hyvä tunne, olen halunnut tehdä sen jo niin kauan. Olen aiemmin pitänyt ruotsin kielellä blogia Mondoblog.se, Spotlife.se ja Blogg.se -blogiympäristöissä, mutta ne jäivät jotenkin pysähdyksiin ja osa ympäristöistä on kai tähän mennessä jo sulkenut ovensakin. Haluan omistaa enemmän aikaa suomalaisen ja ruotsalaisen sivun kehittämiseen ja lisätä OHMYGOSSIPin mainetta Pohjoismaissa. Tiedän, että liikun sekä ajanpuutteen että myös taloudellisten rajoitusten vuoksi ns. lapsen askelin, mutta jokainen pienempikin askel on kuitenkin askel asetetun tavoitteen suuntaan.

Tavoitteeni on tulla yhdeksi vahvimmista tai kaikkein vahvimmaksi bloggaajaksi Skandinaviassa! Sosiaalisessa mediassa olen seuraajien määrän osalta tämän tavoitteen saavuttanut, mutta toive on päästä päivittäisiin ainutlaatuisiin lukijamääriin ja yleisesti tunnettujen henkilöiden joukkoon. Ja samalla olen sitä mieltä, että oikeastaan ei ole mahdollista yksiselitteisesti sanoa, kuka on suurin influencer, sillä ns. osoittajat, joihin nojautua, ovat hyvin erilaisia – blogin lukijamäärä, blogin pitäjän tunnettavuus, blogin pohja sosiaalisessa mediassa, blogin liikevaihto, blogin voitto, blogin kansainvälisyys, blogin nimi tavaramerkkinä ja sen tunnettavuus, tavaramerkin arvo, tavaramerkin erilaiset markkinointimahdollisuudet (samannimiset tuotteet/palvelut), yhteistyökumppanien ja kontaktien määrä, rekisteröityneiden käyttäjien (subscriberien) määrä, blogin edustus erilaisissa sosiaalisissa ympäristöissä (Twitter, Facebook, Instagram, YouTube, jne.), blogi Google Analytics, blogin listaukset erilaisissa listeissä jne. jne. Siten kaiken edellä mainitun parissa tulee toimia!

Vilkaise myös Ohmygossip Sweden –Facebook– ja Twitter-sivuja!


Tags assigned to this article:
Ohmygossip SverigeOhmygossip Sweden

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory