Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Helena-Reet Ennet: Älä huolehdi rahasta, sinun pitää huolehtia TÄSTÄ!

Helena-Reet Ennet: Älä huolehdi rahasta, sinun pitää huolehtia TÄSTÄ!

OHMYGOSSIP – Huippubloggaaja Helena-Reet Ennet tietää mikä on rahaakin paljon tärkeämpää. Hän kertoo tietävänsä, mikä tuo onnellisuuden ja terveyttä jokaisen ihmisen elämään.

Nainen kertoo Terveyden Asialla -verkkolehdelle: “On erittäin tärkeää, että ihminen viettäisi mahdollisimman paljon aikaa luonnossa. Esimerkiksi sen jälkeen, kun hän on päässyt kiireisen työpäivän jälkeen kotiin. Ei ole mitään niin voimaannuttavaa kuin ladata akkunsa luonnossa, vaikka puutarhassa tai metsässä.”

Hän itse kiittää luojaansa että voi asua luonnon keskellä kaukana kaupungista. Mutta myös kaupungissa on puistoja ja metsiä ja polkuja. “Luonto. Se on lahja Jumalalta,” muistuttaa ”terveyden ja rakkauden saarnaaja” Helena-Reet Ennet.

“Niin paljon enemmän kuin vietät aikaa luonnossa, niin paljon enemmän terveellisempi, onnellisempi ja elävämpi olet. Luonto antaa meille enemmän kuin rahalla voit ikinä ostaa. Luonto antaa meille täydellistä energiaa ja siunaa meitä rauhallisella mielellä.”

Helena-Reetin mukaan nykypäivänä ihmiset elävät pölyisissä kaupungeissa, syövät jalostettua ruokaa, käyttävät paljon kemikaaleja. Melkein kaikki elämässämme on keinotekoista ja tuotettua. Tämä kaikki johtaa sairauksiin ja myös henkiseen rappeutumaan. Ihmiset ovat huolissaan rahasta mutta heidän pitäisi olla huolissaan heidän terveydestään ja mielenterveydestään. Isot kaupungit voivat tuhota terveytemme, hän kertoo Terveyden Asialla -sivustolle.

Helena-Reet jatkaa, että jos vain mahdollista, ihmisen tulisi muuttaa maaseudulle. “Siellä voit kasvattaa oman ruokasi, puhella kasveille ja puille, pistää sormesi multaan, hengittää raikasta ilmaa, nauttia hiljaisuudesta ilman naapureita, rakastaa luontoa.”

Helena-Reet Ennet on yli viisi miljoonaa sosiaalisen median seuraajaa omaava bloggari ja bisnesnainen, joka kirjoittaa suosittuja ajatuksiaan muun muassa Ohmygossip-sivustollaan. Tutustu OHMYGOSSIP-sivuston amerikkalaiseen versioon www.ohmygossip.com.

Lähde: Terveyden Asialla
Kuva: Helena-Reet Ennet (yksityiskokoelma)


Tags assigned to this article:
Helena-Reet Ennettervveys

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory