Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Pia Sarkkinen: Ihanat smoothiet

Pia Sarkkinen: Ihanat smoothiet

OHMYGOSSIP – Smoothiet kuuluvat meidän perheen jokapäiväiseen ruokavalioon. Kaupat on pullollaan erilaisia smoothie vaihtoehtoja, mutta kaikista parhaimmat ja terveellisimmät saat kun valmistat ne itse. Se on helppoa ja nopeaa sekä lisäksi makuvaihtoehtoja löytyy niin paljon kuin mielikuvitustakin. Parhaiten smoothiet toimii aamupalana ja välipalana ja voit valmistaa niitä joko makeina tai suolaisina.

Smoothiet on joka laihduttajan unelma, ne täyttävät hyvin ja ovat lisäksi Super terveellisiä. Sopivia raaka-aineita valitsemalla pystyt vaikuttamaan miten smoothie toimii. Tiettyjä raaka-aineita lisäämällä pystyt nopeuttamaan aineenvaihduntaa tai vähentämään esimerkiksi turvotusta ja saamaan lisäpuhtia päivääsi. Aineenvaihduntaa lisäämään valitsisin parsakaalin tai vihreän teen yhdeksi raaka-aineeksi. Turvotusta vähentämään sopii hyvin esimerkiksi lehtikaali ja ananas. Lisää puhtia saa lisäämällä smoothien joukkoon esimerkiksi Chia-siemeniä tai Maca-jauhetta. Urheilijoille palauttavana raaka-aineena toimii todella loistavasti maitokaakoa.

Smoothien perusraaka-aineina toimivat hyvin marjat, hedelmät, avocado, rahka tai maustamaton jogurtti, soijamaito, mantelimaito ja erilaiset mehut. Lisää vielä erilaisia siemeniä, leseitä ja superfoodeja joukkoon niin saat smoothiestasi varsinaisen terveyspommin.

Meidän perheen aamupala smoothiena toimi tänään raikas puolukka  smoothie.

(1/hlö)

2dl rasvatonta maitorahkaa
1dl puolukoita
1 appelsiini
1 banaani
2rk vehnäleseitä
1tl pellavan siemeniä
1 tl Gogovi vehnäorasta
0,5dl Funlight appelsiinimehua

Energiaa jokaisen päivään 🙂
Pia


Tags assigned to this article:
fitnesslaihduttaminensmoothieterveysUrheilu

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory