Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

MTG möi Baltian tv-kanavansa pois

MTG möi Baltian tv-kanavansa pois

OHMYGOSSIP – Ruotsalainen suurkonserni MTG möi kolme TV-kanavaa Virossa (TV3, TV3+, TV6), viisi TV-kanavaa Latviassa (TV3, TV3+, TV6, Kanals 2 ja LNT) ja kolme TV-kanavaa Liettuassa (TV3, TV6, TV8) 115 miljoonalla eurolla Providence Equity Partnersille.

Kaksikymmentä vuotta Baltiassa TV- ja radiobisnestä tehnyt MTG päätti myydä Baltian liiketoimintansa, koska se uudistaa konserninsa liiketoiminta-aloja. Ostajana olevalle Providence Equity Partnersille kuuluu Latviassa ja Liettuassa toimiva matkapuhelinoperaattori. Yksi yrityksen johtajista Karim Tabet sanoi ostoa kommentoidessaan että MTG-ryhmän Baltian TV- ja radiokanavat ovat sektoreillaan pääosin markkinajohtajia, jonka vuoksi niitä on mahdollista kehittää menestyksekkäästi eteenpäin.

Tabetin kollegan Robert Sudon mukaan Viro, Latvia ja Liettua ovat Euroopan unionin voimakkaimmin kehittyviä markkinoita, josta syystä kanavien ostaminen on lupaava ja toivoa herättävä sopimus. ”Täällä työskentelee kokeneita ihmisiä, joiden kanssa haluamme myös jatkaa edelleen”, Sudo sanoi.

Kuva: MTG.com
Lähde: Ohmygossip.ee


Tags assigned to this article:
MTGProvidence Equity Partners

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory