Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Kris Jennerin esikuvan mukaan pyrin olemaan tyttärilleni momager

Kris Jennerin esikuvan mukaan pyrin olemaan tyttärilleni momager

OHMYGOSSIP – Olen kirjoittanut aiemmin (tai oikeastaan antanut suomalaiselle medialle haastattelun) siitä, että yksi minun suuri esikuvani on Kardashianien klaanin johtohahmo – Kris Jenner. Hän on siivittänyt lastensa uria ja seuraa edelleen tiukasti tilannetta ohjaten heitä menestyksen tikkailla jatkuvasti ylöspäin. Hän on tehnyt sekä nykyisen että ensimmäisen miehensä nimestä tavaramerkin – Jenner ja Kardashian. Minun silmissäni erittäin kyvykäs ja upea nainen!

Kyvykkäistä ja tehokkaista yritän aina ottaa mallia ja analysoida, mitä ”muiden viisauksista” voisi itsekin hyödyntää. Olen varma siitä, että asiat eivät liiku, jos et itse niitä liikuta. Olen varma, että niillä lapsilla, joita vanhemmat tukevat, on elämässään paremmat mahdollisuudet menestyä. Lasten kiinnostuksen kohteet, harrastukset, kyvyt ja luonne kuoriutuvat esiin jo hyvinkin aikaisin ja siihen tukeutuen ja lasten kanssa yhdessä tulevaisuutta pohtien voi päästä erittäin kiinnostaviin ratkaisuihin ja alkaa toimia huomattavasti aikaisemmin. Ja kuten me kaikki tiedämme – nuoruus myy! Nuori ihminen ei kuitenkaan yleensä osaa myydä itseään. Minun ajatukseni on se, että jos teillä on jo lastentarhassa selvää, että lapsenne pitää valtavasti esiintymisestä, asian kanssa pitää tehdä jotain. Jos näette, että jokin asia kiinnostaa enemmän, sen parissa tulee alkaa toimia jne. Me kaikki haluamme, että meidän lapsillamme menisi hyvin, että he pärjäisivät elämässään ja menestyisivät. Me kaikki haluaisimme varmistaa lastemme tulevaisuuden ja tasoittaa heidän elämäntietään ja tukea heitä. Ainakin minä haluan ja otan sen erittäin tosissani.


Foto: Estella Elisheva harjoittelee Luoteis-Viron alueen kielisoitinkilpailuun

Vaikka minun pitäisi ajatella vähän itseänikin, minun prioriteettini nro 1 ovat olleet jo kymmenen vuotta lapset – tyttäret Estella Elisheva (10) ja Ivanka Shoshana (8). Jos en haluaisi varmistaa heidän elämäänsä, niin todennäköisesti vain nauttisin omasta elämästäni, sillä oikeastaan kaikkea on olemassa. Voisin aloittaa aamuisin kuntoilulla ja SPA:lla, sitten mennä kynsi- ja hiussalonnkiin, sitten shoppailemaan, kahvilaan ja elokuviin ja illalla ravintolaan ja erilaisiin tilaisuuksiin (kauppojen avajaiset, maistiaiset, muotishowt jne), samaan aikaan kun lapset istuvat koulussa ja koulun jatkotunneilla. Olen valinnut toisenlaisen tien. Kuljetan lapsia yhdestä harrastuksesta toiseen – olen päivällä taksinkuljettaja, logistikko ja psykologi, joka ajeluttaa, koordinoi ja tukee, ja vapaa-aikana ja väliin jäävinä hetkinä kehittää liiketoimintaa. Estella Elisheva opiskelee kolmea vierasta kieltä (venäjää, englantia ja hepreaa), käy musiikkikoulussa opiskelemassa viulunsoittoa ja Kristina Tennokesen ja Baile Orbin luona kilpatanssissa. Ivanka Shoshana käy koulun lisäksi kaksi kertaa viikossa puheterapiassa ja kävi talvella myös viulutunneilla. Estella Elisheva soittaa viulussa jo mestariluokan tasoa ja sitä, miten hänen viulu-uraansa rakentaa, ajattelen myös joka päivä.

Ja sitten paljon aikaa kuluu myös OHMYGOSSIPin kehittämiseen. OHMYGOSSIP on jo mahtava brändi ja yritys, joka tunnetaan Viron lisäksi hyvin myös Suomessa, Amerikassa ja Brasiliassa. Olen oikeastaan aika ylpeä siitä, että olen pystynyt rakentamaan sellaisen hankkeen lastenhoidon ohella. Minut on useita kertoja valittu Skandinavian sosiaalisen median vaikutusvaltaisimmaksi naiseksi ja OHMYGOSSIPin sivustoilla käy lähes kolme miljoonaa lukijaa kuukaudessa! Jos sanotte, että sellaista on helppo saavuttaa, niin vastaan teille, että te erehdytte. Se on lähes 10 vuoden suuren työn tulos ja kaikki lasten tulevaisuuden varmistamisen nimissä. Seuraavan viiden vuoden perspektiivissä haluan kasvattaa OHMYGOSSIP-sivustojen liikevaihdon 5-10 miljoonaan euroon (47-95 miljoonaa SEK) ja käyttää brändin nimeä myös lukuisissa eri tuotteissa. Lisäksi haluan Estella Elishevan kanssa pohtia, mitä tarkalleen tehdä nuorille suunnatulla brändillä OHMYGOSSIP Teen ja miten kehittää edelleen lähes kahdeksan vuotta sitten luotua brändiä E&S (Elisheva & Shoshana).

Kuva: Estella ElishevaMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory