Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

EKRE:n puheenjohtaja Mart Helme: Euroopan Unioni ontuu kahdella jalalla

EKRE:n puheenjohtaja Mart Helme: Euroopan Unioni ontuu kahdella jalalla

OHMYGOSSIP – Viron konservatiivisen kansanpuolueen EKRE:n valtuustossa pitämässään puheessa Mart Helme puhui pitkään siitä, että EKRE:n vastaisia infohyökkäyksiä järjestävät sekä kilpailijat Viron politiikassa että myös Euroopan unioni, kertoo virolainen uutissivusto Delfi.

”Euroopan unioni ontuu kahdella jalalla. Euroopan unionin johtoelimet ja tiedusteluelimet ovat hyvin huolissaan siitä, että jostain voisi vielä ilmestyä yksi valtio, vaikkapa pikkuvaltio, jossa päätetään kääntää Euroopan unionille selkä. Siksi hyökkäyksen kohteena ovat kaikki puolueet ja poliitikot, jotka ovat kriittisiä sellaisen Euroopan unionin suhteen kuin nykyisin on, joka pyrkii keskusjohtoisuuteen ja liittovaltioistumisen suuntaan. Me luokitumme juuri eurokriittiseksi voimaksi ja siksi meihin suunnataan info-operaatioita myös Viron ulkopuolelta”, Helme sanoi.

Hän ei kommentoinut puolueen sisäisiä jännityksiä, joiden syynä olivat sekä Viimsin osaston voimalla tapahtuneeseen valtaukseen liittynyt riita että EKRE:n hallituksen jäsenen Maria Kaljusten syytös, jonka mukaan puoluetta johtavat isä ja poika Helme puuhastelevat hänen kiusaamisensa parissa. Sen sijaan Mart Helme kutsui EKRE:ä yhtenäisyyteen, sillä puolue on vihollisen hyökkäyksen kohteena.

”Me olemme rintamalinjalla. Olen toistuvasti sanonut, että me olemme kansan viimeinen toivo. Jos meidät hävitetään, jos me annamme hävittää itsemme, ei Viron kansalla ilmeisesti pitkään aikaan ole ketään, joka sitä puolustaisi, ketään, joka puhuisi sen puolesta”, Helme sanoi.

Kuva: Mart Helme (Sander Ilvest/Scanpix)


Tags assigned to this article:
EKREMaria KaljusteMart HelmeViro

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory