Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Islannin kuuluisaan siniseen laguuniin tulee spa- ja luksushotelli

Islannin kuuluisaan siniseen laguuniin tulee spa- ja luksushotelli

OHMYGOSSIP – Islannin sininen laguuni on yksi maan suosituimmista turistipyydyksistä. Sen geotermaalinen spa on jo vuodesta 1987 lähtien ollut avoinna ja vuosittain siellä käy satojatuhansia turisteja, kertoo Travel and Leisure.

Turisteille, jotka eivät pidä suurista kansanjoukoista ja joilla on riittävästi rahaa, rakennetaan luksushotelli, joka muuttaa Islantiin matkustamisen ja termaalisista vesistä nauttimisen merkittävästi mukavammaksi.

Uudessa luksusprojektissa on neljä osaa: laavaluolassa voi nauttia ”maanalaisesta hyvinvoinnista”, laavalaguuni, johon vesi tulee samasta paikasta kuin kuuluisaan siniseen laguuniinkin, mutta joka on avoinna vain asiakkaille, ja Moss-hotelli, joka on 62-huoneinen luksushotelli, jota ympäröi laavalaguuni, sekä Moss-ravintola, joka keskittyy Islannin paikallisiin ruokiin.

Koko tämä suuri kokonaisuus rakennetaan 800 vuoden ikäiselle laavavirralle, jota ympäröi vulkaaninen kivi, ja siksi hotelli on hyvin suojainen ja rauhallinen.

Kuva: Iceland Blue Lagoon (OHMYGOSSIP)


Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory