Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Haastattelu yksinoikeudella! Outi Mäenpää: Olen aika itsekriittinen ja etsin hyvinkin nopeasti vikaa itsestäni

Haastattelu yksinoikeudella! Outi Mäenpää: Olen aika itsekriittinen ja etsin hyvinkin nopeasti vikaa itsestäni

OHMYGOSSIP – Outi Kirsti Johanna Nordberg on suomalainen näyttelijä. Lahjakas ja kaunis Outi on palkittu useasti suomalaisilla elokuva- ja televisiopalkinnoilla: hän on voittanut Jussi-palkinnon parhaasta naispääroolista kolmesti: elokuvista Lomalla (2000), Kukkia ja sidontaa (2004) ja Musta jää (2007) sekä parhaan sivuosanäyttelijän Jussin kerran, elokuvasta Helmiä ja sikoja (2003). Parhaan naisnäyttelijän Venla-palkinnon hän sai vuonna 2001 sarjasta Muodollisesti pätevä. Ruotsissa Mäenpää on palkittu vuonna 2011 Guldbagge-palkinnolla parhaasta naissivuosasta elokuvassa Sovinto. Tänään OHMYGOSSIP keskustelee hänen kanssaan onnellisuudesta!

Jos sinulle esitettäisiin kysymys koskien sitä, oletko onnellinen, mitä vastaisit? Koetko sinä olevasi onnellinen? Milloin viimeksi tunsit olosi siunatuksi?
Olen onnellinen, kyllä. Olin aiemmin aika kova kontrolloimaan asioita. Vuosien saatossa olen vihdoin oppinut hyväksymään ajatuksen, että elämässä on kaksi pysyvää asiaa; muutos ja rakkaus. Sen hyväksyminen helpottanut minua monin tavoin. Usein kontrollin takana on pelko. Ja pelon takana on suurimmat unelmamme. Ihmisen kannattaisi säännöllisin väliajoin kysyä itseltään mitä tekisin, jos en pelkäisi ja esittää tämä kysymys kolme kertaa peräjälkeen. Aina, kun minulla on ollut erityisen vaikeaa, on ko.vaikeus antanut käänteisen lahjan, avannut uuden oven, tuonut ihmisen muodossa tuen, jota en olisi voinut kuvitellekkaan. Olen ollut hyvin siunattu ja ystävien ja läheisten kannattelema monissa elämän tilanteissa. Usein kontrollin takana on pelko. Ja pelon takana on suurimmat unelmamme.

Milloin viimeksi olit väärässä ja menit itseesi?
Olen aika itsekriittinen ja etsin hyvinkin nopeasti vikaa itsestäni.  Ajoittain liikaakin. Olin väärässä erään teatteriesityksen suhteen, jota olin katsomassa ennen ensi-iltaa. Annoin palautetta näyttelijöille (joskin mielestäni kriittistä, mutta kannustavaa). En ottanut huomioon, että kyse oli kuitenkin ennakosta, eikä ensi-illasta. Usein ennakossa näyttelijät vielä hakevat ilmaisuaan, joten kritiikkini oli liian tiukkaa. Menin itseeni.

Milloin viimeksi nauroit vedet silmissä, milloin itkit, milloin yllätyit?
Nauran aika paljon ja vedet valuvat silmistäni helposti. Tämä meikkaajien ongelma kuvauksissa. Nauroin ystäväni, näyttelijä Jonna Järnefeltin kanssa, kun muistelelimme vuosia sitten yhdessä lastemme kanssa tekemäämme etelän matkaa. Siellä tuli kriisitilanne ja päädyimme erään lapsen takia vaatteet päällä uima-altaaseen ennen kuin edes ehdimme purkaa matkalaukut. Itken myös helposti. Itkin, kun ystäväni sairastui. Minulla on kaksi islanninhevosta. Pidän tallia, jossa on myös ystäväni kaksi islanninhevosta. Niiden kanssa tulee ylättätyttyä päivittäin. Ne ovat rauhallisia, leikkisiä, kommunikoivia. Aivan hurmaavia.

Kuva: Outi Mäenpää (Leif R Jansson/Scanpix)Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory