Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Haastattelu yksinoikeudella! Elina Tervo: Olen pyrkinyt viimeisen kaksi vuotta tekemään asioita vain mistä tulen onnelliseksi!

Haastattelu yksinoikeudella! Elina Tervo: Olen pyrkinyt viimeisen kaksi vuotta tekemään asioita vain mistä tulen onnelliseksi!

OHMYGOSSIP – “Nauran vedet silmissä lähes joka päivä. Minulla on maailman hauskin poikaystävä ja elämämme on yhtä komiikkaa,” kansainvälisesti tunnettu ja kuuluisa joogaopettaja ja urheilu-malli Elina Tervo puhui. OHMYGOSSIP keskustelee hänen kanssaan onnellisuudesta!

Jos sinulle esitettäisiin kysymys koskien sitä, oletko onnellinen, mitä vastaisit? Koetko sinä olevasi onnellinen? Milloin viimeksi tunsit olosi siunatuksi?
Olen hyvin onnellinen. Olen pyrkinyt viimeisen kaksi vuotta tekemään asioita vain mistä tulen onnelliseksi. Nyt voinkin sanoa, että olen hyvin siunattu kaikesta ihanasta mitä eteeni on tullut.

Milloin viimeksi olit väärässä ja menit itseesi?
Olen väärässä lähes joka päivä. En ota itseäni kovin vakavasti ja voin helposti myöntää olevani aivan hukassa ja nauraa lopulta päälle.

Milloin viimeksi nauroit vedet silmissä, milloin itkit, milloin yllätyit?
Nauran vedet silmissä lähes joka päivä. Minulla on maailman hauskin poikaystävä ja elämämme on yhtä komiikkaa.

Itkin viimeksi pari yötä sitten, kun näin hirveää painajaista, että yksi perheenjäsenistäni kuoli. Heräsin siihen, että itken aivan hysteerisesti. Uni oli niin todellinen, etten millään meinannut saada itkua loppumaan.

Yllätyin viimeksi kaksi viikkoa sitten. Poikaystäväni on töissä Norjassa ja asumme Maltalla. Hänen piti tulla kotiin vasta keskiviikkona, mutta yllätykseksi hän soittikin ovikelloa yhtäkkiä yllättäen jo lauantaina syli täynnä lahjoja. Ilmeeni olisi ollut valokuvan arvoinen.

Kuvat: Instagram/@elinatervo


Tags assigned to this article:
Elina Tervo

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory